Op zaterdag 6 februari vertrokken er 3 auto’s van Parabool 7 richting Damwoude. Het team werd versterkt door Saskia en Astrid. Al in de auto bewees Saskia zichzelf nuttig, want zonder haar richtingsgevoel waren we aan de andere kant van Friesland beland. Zelfs met navigatie wist Arunan Damwoude namelijk niet te vinden. Gelukkig waren we op tijd vertrokken en hadden we nog tijd om in te spelen. Na de nederlaag van vorige week tegen Pallas was het team super gemotiveerd om dit nog een beetje recht te zetten. Kampioenschap zit er niet meer in, maar samen willen we het seizoen goed afsluiten. Om 17:30 klonk het fluitsignaal.

Coach Wybrand had dit keer een andere vakindeling gemaakt en dat bleek zeer goed uit te pakken. Daniël, Jan, Merel en Miriam begonnen in de aanval en Vincent, Arunan, Marijn en Saskia in de verdediging. In de eerste helft bleek het tweede team van WIK al niet opgewassen tegen de talenten van 7. Dit kwam mede door de support van de tribune door de stille aanbidder van Miriam. De rust werd dan ook met een ruime voorsprong behaald.

Na de rust werden Astrid en Rick het veld in gebracht. De tweede helft werd vol positieveenergiegespeeld door het zevende team, met in ons achterhoofd dat de trip naar het toernooi in Utrecht (en dus ook langs de MacDonalds) steeds dichterbij kwam. Dit resulteerde in een uitslag van 8-15. Na de wedstrijd vertrokken twee van de drie auto’s naar Utrecht voor een onvergetelijk weekend. Op de foto een kleine sfeerimpressie van de wedstrijd. Credits gaan naar Miriams (niet meer zo) stille aanbidder, mr. Konijnenberg.