Technische commissie zou eigenlijk een hele serieuze commissie moeten zijn. Alles wat met korfbal te maken heeft regelt de technische commissie. Van oefenwedstrijden regelen tot zorgen dat ieder team genoeg spelers heeft voor elk speelweekend. Wij doen natuurlijk wel alsof wij dat zijn, maar stiekem valt dat allemaal wel heel erg mee. Korte voorstel ronde wel op zijn plaats om deze fantastische commissie te leren kennen. 

Starten met Jorrit onze voorzitter. Deze jongen denkt zijn commissie onder controle te hebben, maar hier denken zijn commissie leden anders over. Hij vergeet nogal vaak de agenda in de drive te zetten wat vaak op strafbakken komt te staan. 

Hierna hebben we onze sexytaris Suzan. Suus hebben wij secretaris gemaakt, omdat wij dachten dat zij goed met taal is. Achteraf bleek dat Suus dyslectisch is, maar tot dusver gaat het haar hartstikke goed af. Ze moet alleen wel zorgen dat ze de mails met het juiste emailadres verstuurd ipv haar privé mail. 

Als derde lid hebben wij onze topper Britt. Deze meid neemt dit jaar even twee functies op zich in het bestuur alsof het niets is. Britt doet bestuur, dus zij is de schakel tussen de TC en het bestuur en een super goede kracht in de TC!

Dan hebben we onze Demi. Na twee jaar bestuur gedaan nu in de TC. Deze meid is niet vies van een feestje en met haar beleef je altijd iets geks op een avond. Verder geeft Demi graag haar mening tijdens vergaderingen en dat is juist heel fijn om in een commisie te hebben!

Als laatste hebben we onze Patrick. Patrick heeft als taak om alle wissels te regelen voor de teams. Dit is een super stressvolle taak elke vrijdag en wij als commissie zijn maar al te blij dat hij deze taak heeft opgepakt! 

Heb je vragen of heb je zin om een borrel te drinken! Schroom niet en spreek ons aan!