Net zoals alle andere commissies, is de technische commissie van uiterst belang voor de Parabool. Daarom zijn wij er dit jaar voor onze spelende en trainende leden!

Alles rondom trainingen, wedstrijden en toernooien regelen wij! Niets staat ons in de weg, omdat wij samen sterk zijn. Met Timo als voorzitter, weten wij altijd wat er wanneer gedaan moet worden. Hij is onze de strateeg. Met Dian haar boek houding en vrolijkheid kunnen wij iedereen het naar zijn zin maken. De voorbereidingen zijn voor een groot deel te danken aan deze parel. Frank kan altijd zijn hoofd koel houden. Wanneer de discussies te vurig worden, weet Frank als geen ander het te dimmen tot een positief eind. Met Kirsten haar creatieve oplossingen als chef wissel, staat geen team meer met een man (of vrouw) te weinig bij de wedstrijd. Zij heeft korte lijnen met de spelers en weet deze allemaal in hun kracht te zetten. Als laatste en niet te missen natuurlijk hebben we Anton. Anton heeft met zijn jarenlange korfbal ervaring verstand van vele technische dingetjes. Zo weet hij altijd de rest scherp te houden of op nieuwe ideeën te brengen.

Met deze fantastische commissie gaan wij er een onvergetelijk jaar van maken. Wij hebben er veel zin in en zien jullie wel verschijnen in ons mooie kubieke theehuisje!

TC ’23-24