Bestuur Vogelzamelijk staan we sterk

Voorzitter: Marije Vogelzang

Secretaris: Mira Siderius

Penningmeester/Lid technische zaken: Britt Dingste

Commissaris intern: Noa Wind

Marije – Voorzitter

Hey! Mijn naam is Marije, ik ben 22 jaar en trotse voorzitter van onze mooie vereniging dit jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Zwolle, waar ik eventjes bij Sparta heb gespeeld, maar na de middelbare school had ik toch echt veel zin om naar Groningen te gaan en daar te studeren. In het hoge noorden heb ik eerst nog een jaar geroeid bij Gyas, maar toch kon ik de leukste sport niet achter me laten. Vandaar dat ik vorig jaar spelend lid ben geworden van De Parabool. Een betere keuze had ik niet kunnen maken, en gelukkig mag ik nog vele jaren lid blijven aangezien ik dit jaar ga beginnen met de bachelor Geneeskunde aan de RUG. Jullie zullen mij dus veel (blijven) zien op en naast de korfbalvelden! Zie ik je daar?

Mira – Secretaris

Hii, mijn naam is Mira. Ik kom oorspronkelijk uit Amsterdam en ik heb in mijn jeugd bij KZ en bij ZKV in Zaandam gespeeld. Nadat ik naar Groningen verhuisde heb ik nog één jaar wedstrijden bij mijn thuisvereniging gespeeld, maar daarna heb ik toch echt mijn leven volledig naar de andere kant van Nederland verplaatst. Na bijna vier jaar lang trainingslid te zijn geweest speel ik nu ook wedstrijden bij De Parabool. Naast korfballen doe ik aan onderwaterhockey en volg ik op de master Communicatiekunde. Schrijven en kletsen zijn dan ook mijn grootste passies en daarmee zal ik volgend jaar de functie van secretaris op mij nemen. Samen met deze toppers weet ik zeker dat het een heel leuk jaar wordt. Ik heb er zin in!

Britt – Penningmeester & Lid technische zaken

Mijn naam is Britt. Ik kom uit Nijeveen en woon nu vijf jaar in Groningen. Na een half jaar trainingslid te zijn heb ik toch besloten om spelend lid te worden. Komend jaar wordt het dan ook mijn derde jaar als spelend lid bij De Parabool. Hiervoor heb ik al sinds mijn jeugd bij Dos’46 gespeeld. Momenteel ben ik bezig met afstuderen aan de Pabo, in de hoop aankomend schooljaar mijzelf officieel juf te noemen. Volgend jaar ben ik verantwoordelijk voor de functies penningmeester en technische zaken. Dit is een mooie uitdaging, maar ik heb er ontzettend veel zin in! Ik hoop jullie gauw te zien op de velden en natuurlijk in de kantine!

Noa – Commissaris Intern

Heyhoi, mijn naam is Noa. Ik ben 20 jaar oud en afkomstig uit het kleine dorpje Bergentheim, gelegen in Overijssel. Thuisthuis heb ik eerst jarenlang bij Kios’45 gespeeld en de laatste twee jaren in de jeugd heb ik afgesloten bij Juventa. Toen ik het afgelopen jaar begon met studeren en op kamers ging in Groningen, heb ik besloten om ook meteen spelend lid te worden bij De Parabool. Tegenwoordig kan ik mij bijna geen week meer zonder korfbal, bierpong en de meest gezellige Parabolers voorstellen. Komend jaar mag ik de functie Commissaris Intern op mij nemen en zal ik samen met mijn bestuursgenootjes er alles aan doen om er een onvergetelijk jaar van te maken! Ik kijk er erg naar uit om de vereniging nog beter te leren kennen en wie weet kan ik na dit jaar eindelijk een fatsoenlijke bak trekken!