Kom tijdens de Keiweek langs bij de Parabool. Dé studentenkorfbalvereniging in Groningen!

Ben jij klaar om een onvergetelijke start van je studentenleven te beleven? De Keiweek is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, de stad te verkennen en kennis te maken met het bruisende studentenleven van Groningen.

Bij onze vereniging verwelkomen we jou met open armen. Of je nu een doorgewinterde korfballer bent of nog nooit een bal hebt aangeraakt, iedereen is welkom! Tijdens de Keiweek kun je bij ons langskomen en de sfeer van onze vereniging proeven.

Of je nu geïnteresseerd bent in het spelen van korfbal op recreatief niveau of juist ambitie hebt om de competitie aan te gaan, wij bieden verschillende mogelijkheden die passen bij jouw niveau en interesse.

Ons enthousiaste team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te laten zien waarom korfbal zo’n geweldige sport is om samen met andere studenten te beoefenen. We organiseren regelmatig trainingen, wedstrijden en natuurlijk ook gezellige borrels en activiteiten buiten het veld.

Dus, kom langs tijdens de Keiweek en ontdek zelf waarom de Parabool een geweldige keuze is. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen een fantastische tijd te beleven in Groningen!

Tot snel! 💜