Wij zijn met z’n zesjes de leden van de toecie, ook wel toernooi commissie. Wij zullen eerst even kort vertellen waar wij ons zoal mee bezig houden en daarna stellen we ons voor!

Wij zijn verantwoordelijk voor alle interne en externe toernooien. Dit betekent dat wij naar alle toernooien van de andere studentenverenigingen gaan, zoals de Domcup in Utrecht en de Alf Trophy in Tilburg. Zelf organiseren wij ook een toernooi voor de andere studentenverenigingen, het ISKT. Dit is elk jaar het belangrijkste taakje van de toecie. Tijdens het ISKT organiseren wij eerst op zaterdagavond altijd een heerlijk knalfuifje en zorgen we ervoor dat iedereen de volgende ochtend weer vrolijk aan het korfballen is. Er gaat zeker wat tijd en moeite in zitten, maar elk jaar is het weer een groot feest!

Naast externe toernooien houden we ons ook bezig met interne toernooien. Zo hebben wij in oktober gelukkig nog een coronaproof beerpong toernooi kunnen geven. Helaas zijn dit jaar de andere toernooien zoals het mixtoernooi en schutterstoernooi niet doorgegaan. Maar volgend jaar zal dit zeker weer kunnen (hopelijk)! Daarnaast hopen we in de zomer met een beetje geluk wel nog een toernooi te kunnen organiseren. 

Dan over de leden van de commissie. 

Als eerste Vera. Vera is onze penningmeester en hoeft dit jaar eigenlijk bijna niks te doen; lucky girl. Normaal zorgt de penningmeester ervoor dat de kosten van de toecie en vooral het ISKT netjes binnen het budget blijven. Helaas komt er dit jaar geen normaal ISKT en zijn er ook geen andere kosten gemaakt, dus heeft Vera het makkelijk. Maar Vera is alsnog heel belangrijk op dit moment. Voor mailtjes, vragen en een creatief brein kunnen we altijd bij haar terecht. 

Kirsten is ons lid Public Relations, aka de berichtjesmaker. Kirsten is onze reddende engel als het gaat om promotie appjes, het editen van filmpjes of het gebruik van photoshop. Alles wat Kirsten aanraakt verandert in goud! Daarnaast heeft Kirsten ook een hele fijne kamer om te vergaderen en is ze altijd in voor een lekker biertje. 

Nu komen we bij Esmee, onze secretaris. Esmee is onze notulist tijdens vergaderingen, regelt ook de mailtjes en alle andere taakjes waar de rest geen zin in heeft. Je kunt je geen duidelijkere notulist wensen! Daarnaast is Esmee het best korfballende lid, zij flaneert namelijk in het vierde. Daar kan de rest van ons alleen maar over dromen. 

Ons enige mannelijke lid is Emil. Emil is er vooral om al onze bizarre ideeën en kakeluurtjes onder controle te houden. Hij is algemeen lid, dus heeft geen specifieke functie. Maar voor wat lekkere nuchterheid, een mooi kakkeraccent en wijn moet je bij Emil zijn. Hij is ook de oudste van de commissie en brengt daarom enorm veel wijsheid mee. Wordt soms erg gewaardeerd. 

Het nieuwste lid is Famke. Famke is halverwege dit jaar lid geworden en heeft de functie van chef Entertainment op zich genomen. Een erg belangrijke rol binnen een toernooi commissie. Ook is het maken van google meets vergaderingen een van Famke’s uitzonderlijke talenten; erg handig deze dagen!

Tot slot onze voorzitter Kyara. Als voorzitter moet zij alles op orde houden en zorgen dat de dingen gedaan worden. Gelukkig is ze zelf totaal niet vergeetachtig en chaotisch dus dat zit helemaal goed!

Kortom; we organiseren toernooien en hebben het vooral heel gezellig!