Sponsoren

Net als elke vereniging is G.S.K.V. De Parabool financieel deels afhankelijk van haar sponsoren en adverteerders. G.S.K.V. De Parabool streeft naar langdurende relaties met haar sponsoren, waarbij beide partijen profiteren. Mocht uw bedrijf ook interesse hebben in een sponsorschap bij G.S.K.V. De Parabool, dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie:sponsorcommissie@parabool.com.

Momenteel zijn de volgende sponsoren aan de vereniging verbonden:

Hasret

Hasret is trotse shirtsponsor van vijf competitieteams. Naast de broodjes döner en kebab kun je er ook terecht voor andere broodjes, schotels, spareribs, pasta’s, salades en pizza’s. Het is mogelijk om een van de filialen te bezoeken, maar er wordt ook bezorgd. Zo besteld De Parabool elke thuisspeeldag pizza’s bij Hasret welke bij de kunstgrasvelden van de Aclo bezorgd worden.

Voor meer informatie: Hasret


Café Jut & Jul

De maandelijkse borrel van G.S.K.V. De Parabool wordt al een aantal jaren vast gevierd in Café Jut&Jul. Door de feestcommissie van De Parabool wordt in samenwerking met Café Jut&Jul vaak een borrelactiviteit georganiseerd. Ook hebben we in Café Jut&Jul al een paar mooie themabekendmakingen mogen meemaken! De filmpjes die hierbij getoond worden kunnen op de grote beamer geprojecteerd worden. Naast de vaste Paraboolactiviteiten biedt dit café ook de mogelijkheid om afstudeerborrels en verjaardagsfeesten te vieren!


The Blokes

Sinds wij in 2017 van een overheerlijk kerstdiner bij restaurant The Blokes hebben mogen genieten, waren we overtuigd van hun heerlijke diners en het sfeervolle pand. Sindsdien zullen meerdere Parabool diners bij The Blokes plaatsvinden en is The Blokes de trotse sponsor van de inschietshirts van de A-selectie. Het menu van The blokes is geïnspireerd op de Amerikaanse keuken: voor burgers, steaks en ribs ben je hier op het goede adres, maar ook kun je er genieten van een heerlijke carpaccio of zalmsteak. Naast een avondje uiteten kun je er in een industrieel aangeklede setting genieten van een heerlijke cocktail.

The Blokes vind je aan het Poeleplein in het hart van Groningen, meer informatie vind je op de website.


Muta Sport

In de vorm van Muta Sport is er met ingang van het seizoen ‘17/’18 een nieuwe shirtsponsor voor het eerste en tweede team van De Parabool gevonden. Muta Sport is dé specialist op het gebied van sportkleding, materialen en merchandise voor verenigingen, bedrijven en particulieren. Muta beschikt over een eigen ontwerp studio waardoor de sportkleding niet alleen een eigen identiteit krijgt, maar ook een professionele uitstraling. Daarnaast beschikken ze ook over een eigen productie lijn waar een volledige kledinglijn vanaf kleine aantallen inclusief alle sponsorteksten en nummers geproduceerd kan worden.

Kijk voor meer informatie op de site.


Markant

Rijschool Markant sponsort momenteel de sporttassen van De Parabool. Deze rijschool staat voor professionele en kundige instructeurs, uitstekende slagingspercentages, voordelige lesprijzen, geen wachttijden en flexibele lestijden (ook op zaterdag). Daarnaast is Rijschool Markant aangesloten bij het BOVAG Garantiefonds, waardoor het lesgeld verzekerd is.

Om meer informatie in te winnen, kan het best de site bekeken worden, waar alle informatie en contactmogelijkheden te vinden zijn: www.rijschoolmarkant.nl 


Construction Fysiotherapie

Heb je last van een blessure? Klik dan hier om een afspraak te maken. Fysiotherapie Construction is de vaste fysiotherapeut voor spelers van De Parabool. Daarnaast is Fysiotherapie Construction al een aantal jaar een vaste sponsor van De Parabool in de vorm van sporttassen voor de selectie en een training één keer in de twee weken. In samenwerking met Construction Fitnessclub heeft Construction Fysiotherapie Groningen in 2005 haar deuren geopend. Door de jaren heen heeft de praktijk een goede naam opgebouwd in het begeleiden en revalideren van patiënten. Naast de sport fysiotherapie biedt de praktijk ook begeleiding van onder andere onze sporters op verschillende niveaus daar waar het gaat om het verbeteren van de fysieke mogelijkheden. Ook staan de ervaren fysiotherapeuten altijd voor de vereniging klaar met constructief denkwerk op zoek naar oplossingen op vraagstukken waar wij tegenaan lopen.

Voor meer informatie: http://www.constructionfysiotherapie.nl/


Slim. Makelaardij

Slim. Makelaardij is sinds 2017 trotse partner van G.S.K.V. De Parabool. Slim! Makelaardij is een top 3 makelaar uit Groningen. Elke dag staat er een team van 7 dames klaar om het beste resultaat voor klanten te realiseren. Bij Slim. Makelaardij staat de klant altijd centraal en daarom is deze altijd op de hoogte van wat er gedaan wordt en waarom.  Daarnaast proberen ze de klant optimaal te ondersteunen want zorgeloos kopen en verkopen is hun missie!

Voor meer informatie: https://www.slimmakelaardij.nl/


Multimediagroup

Multimediagroup is sinds 2017 partner van G.S.K.V. De Parabool en levert de reclameborden van de sponsoren die langs het kunstgrasveld bij de Aclo te vinden zijn. Naast het ontwerpen en bedrukken van reclameborden houden zij zich ook bezig met het ontwerpen en drukken van andere reclame-uitingen waaronder banners, spandoeken en vlaggen. Ook zijn ze actief op het gebied van interieur in de vorm van geprint fotobehang en geprinte gordijnen, fotodoeken, canvasdoeken, foto’s op hout en katoenen bedrukkingen.

Voor meer informatie: http://www.multimediagroup.nl/


BelSimpel

Wie zijn we?
Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met een hecht team van meer dan 500 gemotiveerde, energieke en slimme studenten en professionals gaan we elke dag tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een manier: een Methode™ om te vinden wat het beste bij de klant past op gebied van mobiele telefonie.

Ga jij deze uitdaging met ons aan?
Een jong, snelgroeiend bedrijf met de ambitie om de Mobiele Wereld te veranderen: niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Wanneer jij nog meer uit je studietijd wil halen, of al bijna afgestudeerd en je bent klaar om je na je studie in de praktijk te ontwikkelen: Belsimpel is er om je op zowel professioneel en persoonlijk vlak nóg beter te maken.

Krijg jij er een kick van om elke dag tot het uiterste te gaan? Wil jij onderdeel zijn van onze win-cultuur? Tijdens je studie kun je al praktijkervaring opdoen in een parttime bijbaan. Al bijna afgestudeerd? Wie weet hebben wij dan de perfecte uitdaging voor je, zoals een Management Traineeship. Kijk voor meer informatie en alle parttime en fulltime vacatures op: www.werkenbijbelsimpel.nl.


Outlet24h

Outlet24h.nl is sinds 2019 trotse sponsor van G.S.K.V. De Parabool. Outlet24h.nl is een online outlet. Bij Outlet24h.nl worden er topmerken sneakers en sportschoenen verkocht voor de laagst mogelijke prijs. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 60%. De collectie met merken als Nike, Asics en Adidas wisselt snel, zodat je bij outlet24h.nl altijd de nieuwste modellen vindt. Bovendien wordt elke bestelling gratis verzonden. Zo profiteer je bij Outlet24h.nl altijd van het meeste voordeel!

https://www.outlet24h.nl/


NNRD

De Noord Nederlandse Reinigingsdienst, oftewel het NNRD, is sinds 2019 de afvalverwerker en sponsor van De Parabool. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ophalen, transporteren en verwerken van diverse soorten afval. Het NNRD is thuis in iedere branche van afval. Wie denkt aan afval, denkt ook aan milieu en duurzaamheid. De afvalbranche is één van de branches waar de strakke milieuwetgeving van groot belang is. Het NNRD zorgt ervoor dat al uw afval duurzaam wordt verwerkt. Meer weten over het NNRD? Neem een kijkje op de site.

https://www.nnrd.nl/