Hoi! Wij zijn de sponsorcommissie! Wij dragen zorg voor het contact met de sponsoren en als het weer even kan organiseren we werkacties bij de hipste festivals in het land om zo onze clubkas te spekken! Daarnaast zorgen we ook nog voor leuke activiteiten voor onze alumni en proberen we zoveel mogelijk van hen vrienden van de Parabool te maken!

De sponsorcommissie bestaat dit jaar uitttt: 

Roy Oosting – Preases

 
Ik ben Roy Oosting, eerste jaar lid bij G.S.K.V. De Parabool. Dit seizoen mag ik de taak voorzitter van de sponsorcommissie op mij nemen. Ondanks alle CoVid’19 moeilijkheden, hoop ik er een super leuk jaar van te maken. 

Stijn de Zeeuw

Hoi! Ik ben Stijn, en ik ben dit jaar commissaris grote club actie en werkacties van de sponcie! Dit is mijn vierde jaar bij de parabool waarvan derde als actief lid. Ik heb namelijk ook in de Toernooicommissie gezeten, en vorig jaar was ik lid technische zaken van het bestuur. Ik speel dit jaar met veel plezier in Parabool 2.

Milan Wind 

Mijn naam is Milan Wind, ben 20 jaar, en ik hou het zicht over het geld wat de sponsorcommissie te besteden heeft dit jaar.
Dit is mijn derde jaar bij De Parabool, vorig jaar heb ik in het bestuur gezeten en de rol van penningmeester op mij genomen, het jaar ervoor werd ik pas halverwege het jaar lid en heb ik dus niet in een commissie gezeten.
Dit jaar zit ik dus in de sponsorcommissie, maar daarnaast zit ik ook nog in de lustrumcommissie en de redactie, al met al zin in het nieuwe jaar en hopelijk kunnen we dit jaar nog zoveel mogelijk activiteiten en gezelligheid tegemoet gaan.

Rixt Ijbema

Ik ben Rixt IJbema. Ik ben dit jaar voor het derde jaar spelend lid bij De Parabool. Ik ben de afgelopen jaren met veel plezier actief geweest binnen de Redactie en de Evenementencommissie.

Sue Mae Klein

Hoi! Ik ben Sue en ben inmiddels alweer vierdejaarslid bij de Parabool. Dit jaar ben ik trainingslid en heb ik de eer om commissaris vrienden van te mogen zijn in de sponsorcommissie. Daarnaast ben ik alweer bijna burger en ben ik mijn master Recht en Bestuur aan het afronden!