Wij zijn met trots de Sponsorcommissie voor het jaar 2023-2024 en wij kijken uit naar een veelbelovend jaar vol mogelijkheden. Onze voornaamste missie is het versterken van de financiële basis van De Parabool en het bevorderen van de bloei van onze vereniging.

Een van onze cruciale taken is het aantrekken van nieuwe sponsoren en partners die G.S.K.V. De Parabool een beetje leuker maken. Wij zijn als commissie, bestaande uit Lieke Corjanus, Roy Oosting, Nienke Vogelzang en Stella van Bergen en Gijs Wouda, altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen en partners. Daarnaast zetten we ons in voor werkacties, waarbij we evenementen zoals Lowland, Zwarte Cross en Oktoberfest Groningen benaderen om te komen werken met leden van de Parabool.

Daarnaast houden wij het contact met onze oud-leden en donoren van de verenging. We hechten veel waarde aan onze Paralumni en Vrienden Van. Bovendien willen we de Grote Clubactie niet onvermeld laten. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om financiële steun te verwerven door loten te verkopen aan vrienden en familie.

We nodigen u allen van harte uit om met ons mee te denken. Heeft u waardevolle ideeën, nuttige tips of kent u mogelijke sponsoren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen zullen we werken aan een voorspoedig jaar voor De Parabool!

De sponsorcommsie bestaat dit jaar uit:

Lieke Corjanus,

Roy Oosting

Nienke Vogelzang

Stella van Bergen

Gijs Wouda