Ja, hier zit je goed! Welkom bij de tofste commissie van De Parabool. Terwijl andere commissies druk bezig zijn met het organiseren van activiteiten, hebben wij het voorrecht om alles wat zich binnen de vereniging afspeelt te mogen vastleggen. Zo verzamelen we quotes, sterke verhalen en spelen we regelmatig de rol van paparazzi! We maken memes, leren fotoshoppen en schrijven “artikelen”.

Wat we uiteindelijk met al die content doen? We bundelen alles tot een prachtig roddelblad, genaamd De Muilkorf die 4 keer dit jaar uitkomt.

Zoals je misschien kan voorstellen is hiervoor een hele hoop creativiteit nodig. Dus laten we onszelf meteen maar even voorstellen! Om te beginnen hebben we Suzan, onze meme-koningin die met elke foto wel raad weet om er iets heel grappigs van te maken. Dan gaan we het hebben over Mira, de taalnazi, die alle stukken bij langs gaat voordat ze naar de drukker gaan, maar ook goed is met woorden en zo hele leuke stukken zelf maakt. Amarins is een echte gossip girl. We weten niet hoe, maar vaak komt elk verhaal wel bij haar terecht. Dan is het de beurt aan Meindert, onze chef design. De mooie lay-out van De Muilkorf hebben we aan hem te danken! We zijn bijna aan het einde, maar niet voordat we Britt hebben voorgesteld. Onze eigen typmiep (oftewel secretaris) heeft ideeën om iedereen te bespotten, niemand is veilig! En om ervoor te zorgen dat dit zootje ongeregeld ook echt aan het werk gaat en niet alleen maar loopt te geinen, hebben we Caya, onze voorzitter.

Onze vergaderingen bestaan vooral uit roddelen, lachen en onder het genot van een drankje de allerbeste ideeën opdoen!

Heb jij nog ideeën, quotes of foto’s? Stuur ze vooral naar 1 van ons!