Welkom bij de leukste commissie binnen De Parabool! Wij zorgen er als redactie voor dat iedereen de broodnodige roddels meekrijgt. De leden kunnen de verhalen die binnen de vereniging ronddwalen, lezen in De Muilkorf, die vijf keer per jaar uitkomt.  Dit jaar is er gekozen voor een thema wat te maken had met het feit dat De Muilkorf afgelopen jaar niet de standaarden haalde, wat leden gewend waren, vandaar “Make Muilkorf Great Again” als thema. In De Muilkorf vind je voornamelijk gênante anekdotes, quotes, fotos, puzzels en andere gekkigheden. Zoals je leest, zorgt de redactie er dus eigenlijk voor dat er niks geheim blijft binnen de vereniging, wat natuurlijk zorgt voor sociale cohesie.

Om kennis te maken met de schrijvers van dit stukje hoogstaande literatuur, zullen we ze stuk voor stuk even langs gaan.

Ten eerste is er Milan, oftewel de roddelqueen van de commissie. Je kunt deze jongen herkennen aan zijn wilde haren (niet te verwarren met een coronakapsel, want dit is zijn normale look).

Dan gaan we door naar Nienke, valt niet op, want je ziet haar zo over het hoofd. Als secretaris schrijft ze lange verhalen en tevens is ze onze eigen grammarnazi.

Vervolgens hebben we Matthijs, graag loopt hij zonder shirt door de stad, maar zodra hij achter zijn laptop zit, (in)designt hij erop los.

En we gaan door naar Arjen, ook klein, nog net geen lilliputter, maar kan goed overweg met de centen.

Tot slot, de voorzitter, oftewel degene die dit zootje ongeregeld bij elkaar moet houden, Caya. Kan eigenlijk helemaal niet schrijven, dus feut anderen.