Zeven jaar geleden is de trainingsledencommissie opgericht speciaal voor de leukste leden van onze vereniging; de trainingsleden! De trainingsledencommissie is opgericht om de trainingsleden meer te betrekken bij De Parabool en om meer contact te creëren tussen de trainingsleden en de spelende leden. Hier zijn wij met z’n vijven ook dit jaar met vol enthousiasme mee bezig.

Wat doet de trainingsledencommissie precies vraag je je af? Nou, elke maand organiseren wij voor alle trainingsleden een leuke activiteit. Dit kan heel klein zijn, zoals samen (online) spelletjes spelen, of juist wat groter in de vorm van een week lang ‘Wie is de Mol?’ spelen in de stad met een online finale. Daarnaast organiseren wij ook elk jaar de hyperbool wedstrijden, helaas mocht dat dit jaar nog niet erg lukken. Maar ook staan wij klaar voor een openingstraining, vriendjes en vriendinnetjes training en een spelende- en trainingsledenactiviteit. Ten slotte is ons overkoepelende doel als trainingsledencommissie om alle trainingsleden een leuke tijd te laten hebben bij De Parabool, net zoals wij hebben!

Wie zitten er dit jaar dan in de trainingsledencommissie vraag je? Dit jaar vullen wij met zijn vijven de trainingsledencommissie. Ieder met een eigen functie, maar natuurlijk doen wij het meeste gewoon gezellig samen. Als eerste Patrick, hij is onze secretaris en schrijft daarom elke vergadering de notulen en zorgt hij dat deze op tijd bij ons terecht komt voor onze taken. Daarnaast brengt Patrick een heerlijk portie enthousiasme met zich mee in de commissie en heeft hij al heel wat creatieve ideeën geopperd, zoals de uitwerking van het ‘Wie is de Mol?’ spel. Als tweede hebben we Lisanne, zij is onze penningmeester en dat kan zij als geen ander! De begroting heeft zij zo gemaakt en als het gaat om budget zit zij er bovenop. Ook Lisanne brengt veel creativiteit met zich mee en ze zet daarmee zonder te blozen even een online escaperoom in elkaar. Als derde hebben wij Ilse, onze Chef Hyperbool. Aan het begin van het jaar was haar doel om een hyperbool neer te zetten die nóg beter was dan die van vorig jaar. De uitvoering staat tijdelijk even on hold, maar achter de schermen heeft Ilse al haar grootse plannen al klaar liggen als het weer mag! Daarbij is Ilse de rust binnen onze commissie. Als vierde Matthijs, hij is onze Chef Onvoorziene taken ofwel het manusje van alles. Er is geen elke taak te moeilijk voor Matthijs en als het om presenteren van activiteiten gaat doet hij dit ongeëvenaard. Matthijs is sinds februari weer in Groningen en daar zijn we heel blij mee! En last but not least hebben wij Michelle als voorzitter. Vergaderingen met enthousiasme vol praten kan zij al geen ander. Overzicht houden gaat soms nog wat moeizaam, maar met de hulp van alle leden van deze commissie gaat het haar prima af.

Mocht je nou nog vragen hebben over deze toffe commissie of juist nog meer vet leuke ideeën waar wij mee aan de slag kunnen, stuur dan gerust een berichtje naar een van ons! 🙂