Hiii!

Mijn naam is Caya en ik ben al 4 jaar te vinden bij deze mooie vereniging. In 2019 begon ik als trainingslid en voelde me meteen ontzettend welkom. Ik had daarvoor 2 jaar bij een andere sportvereniging rondgelopen, maar voelde me daar niet thuis. Iets wat me meteen opviel toen ik binnenkwam bij De Parabool, was dat niet alleen ík het initiatief moest nemen om me voor te stellen. Er kwamen veel leden naar me toe en voor ik het wist had ik ook mijn eerste potje bierpong in het theehuisje gespeeld. 

Als trainingslid was ik een beetje sceptisch of je dan wel lekker in de vereniging rolt, maar niets is minder waar! Er wordt door iedereen zijn best gedaan om je erbij te betrekken, zowel door activiteiten speciaal voor trainingsleden (waar ik helaas nooit bij kon zijn), feestjes, maar ook bij de hyperbool (DÉ wedstrijd tussen de trainings- en spelende leden), waar je als trainingsleden de spelende leden even heel hard kan inmaken!

Na een jaar trainingslid te zijn geweest, miste ik toch wel het spelen van wedstrijden en het echte teamgevoel te hebben. Daarom ben ik daarna gaan spelen. Na 3 jaar te spelen, in verschillende teams, en een bestuursjaar en verschillende commissies te hebben gedaan, durf ik wel te zeggen dat ik de vereniging (en dus ook veel leden) best goed ken. En zoals ik het ervaar is De Parabool een kleine, maar ontzettend leuke vereniging waar iedereen welkom is!

Tot slot wil ik je ook nog even meenemen naar mijn mooiste herinnering van mijn jaren bij De Parabool, en die heeft pas afgelopen maart 2023 plaatsgevonden. We gingen met een grote groep leden op reis naar Sofía. Juist op dit soort reisjes leer je mensen pas echt kennen, zowel op de gezellige momenten op stap, als tijdens het uitrusten na een lange bergwandeling of op een brakke ochtend. En dat, schept mooie vriendschappen!

Dus, twijfel niet langer, train een keertje mee en hopelijk zie ik je dan snel een keer in of buiten het veld!