Lid worden bij De Parabool

Ben jij opzoek naar zowel gezelligheid als sportiviteit, dan ben je bij ons aan het juiste adres! G.S.K.V. De Parabool is namelijk dé studenten-korfbalvereniging van Groningen en tevens de hoogst spelende studentenclub in Nederland!

Spelend lid

Bij ons kun je fanatiek korfballen op je eigen niveau. Zo hebben wij teams in de eerste, tweede, derde en vierde klasse. Daarnaast hebben we ook en breedtekorfbal team. Als spelend lid train je twee keer per week en speel je competitie op zaterdag. Daarbij zijn de thuisspeeldagen waarop ieder Parabool team thuis speelt erg sfeervol. Verder zijn er gedurende het hele jaar activiteiten waar je aan mee kunt doen zoals maandelijkse borrels, liftwedstrijd, themafeestjes en Paraweekend!

De contributie bedraagt €165 per jaar.

Trainingslid

Als trainingslid kun je vrijblijvend komen trainen op de maandag- en woensdagavond. Op deze manier zou je ook competitie kunnen blijven spelen bij je huidige vereniging. Verder kun je net als spelend lid meedoen aan verschillende activiteiten die gedurende het hele jaar plaatsvinden zoals maandelijkse borrels, liftwedstrijd, themafeestjes en Paraweekend! Daarbij wordt er voor de trainingsleden ook maandelijks een speciale activiteit georganiseerd. 

De contributie bedraagt €60 per jaar.

Voor iedereen die lid wordt bij De Parabool is het van belang dat er een ACLO Card wordt aangeschaft. De kosten hiervan bedragen  €59,95.


Wil je meer informatie over het lid worden of een keertje vrijblijvend mee komen trainen? Vul dan onderstaand formulier in.