Bestuur Samen uit, samen Bouwhuis

Voorzitter: Laurens Bouwhuis

Secretaris: Maaike Atsma

Penningmeester: Kevin Hofstee

Lid technische zaken: Timo Wever

Commissaris intern: Vera Huitema

Laurens Bouwhuis

Mijn naam is Laurens Bouwhuis, 24 jaren jong, en ik heb dit jaar de eer om voorzitter te zijn van G.S.K.V De Parabool. Dit is mijn derde jaar in Groningen en hoop mijn master Strategic Innovation Management dit jaar af te ronden. Oorspronkelijk kom ik uit Enschede in het mooie Twente waar ik vanaf mijn 7e altijd bij KV Rigtersbleek heb gespeeld. Na in mijn eerste jaar trainer en lid van de Eventcie te zijn geweest, begon het direct te kriebelen om me verder in te zetten voor deze mooie vereniging. Samen met vier toppers van bestuursleden staan wij aan het roer dit jaar en hopen we samen met iedereen een topjaar te beleven. Hopelijk leer ik iedereen snel kennen. Mochten we elkaar nog niet kennen, mag je mij natuurlijk altijd trakteren op een biertje in ‘t Kubieke Theehuisje!

Maaike Atsma

Hoi hoii, ik ben Maaike en ik mag dit jaar secretaris van deze gezellige vereniging zijn! Ik ben 21 jaar oud en ben dit jaar begonnen aan een onderzoeksmaster. In mijn jongere jaren heb ik bij KV It Fean gespeeld, maar in de B’s vond ik het wel goed geweest. Toen ik ruim twee jaar geleden naar Groningen verhuisde begon het toch weer te kriebelen. Na een gezellige avond in ‘t Theehuisje heb ik me meteen maar aangemeld als spelend lid. Dat bleek een fantastische keuze. Inmiddels ga ik mijn derde jaar als Paraboler in en dit jaar dus ook als onderdeel van het bestuur! Ik kijk ernaar uit iedereen (beter) te leren kennen, dus spreek me vooral aan of daag me uit voor een potje beerpong (grote kans dat je wint ;)).

Kevin Hofstee

Heyy, mijn naam is Kevin, 25 jaar oud en ik kom uit Makkinga. Dit jaar ben ik jullie nieuwe penningmeester oftewel de man van het geld. Ik heb vroeger bij ODIS gespeeld uit het prachtige Friesland, maar vanwege stages in Groningen beland en ook niet meer weg gegaan. Het op en neer reizen voor trainen was niet te doen dus besloten om trainingslid te worden, maar mij al snel aangemeld als spelend lid, dit jaar wordt het alweer mijn vierde jaar bij De Parabool. Samen met mijn vier medebestuurders gaan wij er een heel gezellig jaar van maken en kun je ons allen vaak treffen in het Kubieke theehuisje.

Timo Wever

Hoii, ik ben Timo. Op dit moment 22 lentes jong en dit wordt pas mijn tweede jaar bij De Parabool. Hiervoor heb ik altijd bij LDODK gespeeld in het mooie Gorredijk, waar ik ook opgegroeid ben. Ik woon inmiddels bijna 3 jaar in Groningen en studeer hier aan de PABO. Het eerste jaar bleef ik nog heen en weer reizen naar Gorredijk, maar na een jaar kon ik de gezelligheid bij De Parabool niet meer weerstaan. Na een avondje theehuisje was ik gelijk verkocht! Vorig jaar daarom gelijk actief geweest bij drie commissies en als trainer/coach. Maar dit was nog steeds niet genoeg en daarom heb ik voor een functie binnen het bestuur gekozen. Het komende jaar ben ik actief als Lid Technische Zaken en dus ook als voorzitter van de TC. Mocht je me tegenkomen in het theehuisje, drink ik graag een biertje en praat ik het liefst uren over korfbal!

Vera Huitema

Hey, mijn naam is Vera. Ik ben 22 jaar en kom oorspronkelijk uit Utrecht waar ik in mijn jeugd bij HKC (U) heb gespeeld. Toen ik begon met studeren in het noorden, was de keuze snel gemaakt en schreef ik me in als trainingslid bij De Parabool. Na een jaar thuisthuis wedstrijden te spelen en trainen in Groningen, begon het toch te veel te kriebelen en ben ik spelend lid geworden bij de Parabool. Komend jaar wordt alweer mijn vijfde jaar bij De Parabool en mag ik de functie commissaris intern op mij nemen. Ik heb er ongelooflijk veel zin in komend jaar en hoop jullie snel op en naast het korfbalveld te zien!