De Promotiecommissie is verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van De Parabool op verschillende manieren. Zo zijn wij verantwoordelijk om de Social Media en de website helemaal up to date te houden. Daarnaast zorgt de PromoCie ook dat de thuisspeeldagen altijd paars zijn aangekleed en zijn we ook vaak van de partij om een leuke pubquiz of een feest te organiseren samen met een andere commissie. Naast het paars aankleden van het veld op de thuisspeeldag zorgen wij er ook voor dat de vereniging genoeg leuke paarse goodies krijgt door de Paragoodies te verkopen. Ten slotte organiseren wij ook elk jaar een ouderdag, familiedag en vertegenwoordigen we De Parabool op de KEI-week!!!

Dit jaar worden deze taken volbracht door zeven hele creatieve en vooral enthousiaste meiden. Beginnend met Mirthe die dit jaar voor de tweede keer onderdeel is van deze commissie. Mirthe is onze Chef Foto’s en zorgt er dus voor dat er bij elke thuisspeeldag of activiteit foto’s worden gemaakt en er elke keer ook weer mooi uit komen te zien (waar de rest van de commissie nog veel over moet leren). 

Dan hebben we Iris die dit jaar samen met Esmee en Ymke ervoor zorgt dat de Social Media altijd geupdate is. Daarnaast is Iris ook nog onze secretaris. Tijdens onze af en toe chaotische vergadering met zeven meiden zorgt zij ervoor dat het toch allemaal logisch op papier staat. 

Dan hebben we Esmee, onze Chef Social Media. Ook zij zorgt ervoor dat de Instagrampagina dezelfde huisstijl heeft en er geregeld iets wordt gepost. 

Daniek is dit jaar onze penningmeester. Zij zorgt voor alle geldzaken waar verder de hele commissie vrij weinig van begrijpt. Op deze manier zorgen we  voor de leukste goodies, versieringen noem maar op. 

Dan komen we bij Ymke, het enige trainingslid in ons midden. Ymke is ondanks dat ze niet speelt vaak aanwezig op thuisspeeldagen om samen met Iris en Esmee de Social Media bij te houden. Daarnaast helpt ze Mirthe mee met het maken van de foto’s en is ze net onze vliegende keep. 

Hilda is dit jaar onze grafisch vormgever en Chef website. Zo zorgt ze dit jaar voor een nieuwe flyer voor de KEI-week en is de website dankzij haar altijd up to date. 

Tenslotte hebben we onze voorzitter Richtje. Zij is degene die de boel aanstuurt en zorgt dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Daarnaast is zij dit jaar samen met Hilda verantwoordelijk voor de website. Samen zorgen zij er voor dat de website voor iedereen duidelijk is en blijft.