Hallo! Welkom op de pagina van de promo(tiecommissie)!

Een van onze taken is het bijhouden van de socials, hierdoor proberen wij ervoor te zorgen dat de club in een positief daglicht komt te staan. Ook proberen wij door middel van deze socials interesse op te wekken van potentieel nieuwe leden, door te laten zien wat wij als club bieden (wat veelal gezelligheid en af en toe eens leuk korfbal is).

Ook een taak van ons is het bijhouden van deze website, van alle tekstjes die bij de commissies staan tot de foto’s die je op de site kan vinden. Belangrijk is om ons te vriend te houden, want wij komen geregeld foto’s tegen die te gênant zijn om op de site te plaatsen. Houd je ons niet te vriend, zie je wellicht zo’n foto van jezelf toch wel op de site verschijnen ; ).

Ook zijn wij op de thuisspeeldagen druk bezig, eerst met het versieren van het veld en vervolgens ‘de gram’ bij te houden voor de wedstrijden en foto’s te maken die op de site komen.

Dan even naar onze commissieleden, begonnen met 5 en het ondertussen toch al uit weten te breiden naar 7. Onze voorzitster Liona moet ervoor zorgen dat alles in goede banen blijft, dat is nog niet altijd even makkelijk met deze groep. De secretaris is Nick, hij mag ervoor zorgen dat er tijdens elke vergadering genotuleerd wordt. Penningmeesteres, tevens Chef Thuisspeeldag is Frederiek, zij zorgt ervoor dat de promo niet teveel uitgeeft én dat de taken op de thuisspeeldag goed verdeeld zijn. Zodat er niet twee personen tegelijk bezig zijn met een taak voor één persoon. Over de website gaat Qiao-Mei, zij zorgt ervoor dat de website up-to-date blijft en dat alles op de site terecht komt. En dan hebben we nog Claudia, Thomas en Anne-Nel. Deze toppers zorgen ervoor dat de instagram één geheel blijft.