Wij zijn de feescie van dit jaar en zoals de naam al zegt organiseren wij de feesten. Wij stellen elkaar hier voor dus lees snel verder!!

Onze voorzitter is dit jaar Jorrit Vink. Deze vrolijke vogel is altijd in voor een feestje en hij weet ook als geen ander hoe hij er een moet bouwen. Met zijn huppelende haartjes en grote glimlach gaat hij dan ook graag achter het vrouwelijk schoon aan. Naast deze bezigheid wil hij op een party graag laten zien hoe goed hij kan bierpongen en hoe snel hij een bak kan trekken, dus daag hem vooral uit!

Onze nieuwste aanwinst Jorn! Het is Jorn zijn eerste seizoen bij de mooiste korfbalvereniging van het land en gelijk al een onuitwisbare indruk gemaakt. Hij schittert in paars tijdens de wedstrijd, maar eigenlijk vaker in de 3e helft. Wil je een leuke avond trek dan Jorn aan zijn jas, want escalatie gegarandeerd!

Dagmar is nu begonnen aan haar tweede jaar als spelend lid. Al heeft ze door haar lidmaatschap aan de kniekneuzen club nog niet zo heel veel wedstrijden gespeeld. Dit jaar mag ze dit in gaan halen in p5. Van een biertje is ze zeker niet vies en gezelligheid is gegarandeerd! Dagmar heeft na een hele lange exclusieve periode eindelijk een relatie, maar die hebben elkaar sinds het begin maar 2 maandjes gezien. Dit omdat ze allebei liever reizen. Nu hopen dat Dagmar de feescie wel belangrijk genoeg vindt om bij aanwezig te blijven 😉

En dan onze lieve Marije Vogelzang. Maroe is de grootste struisvogel die er bestaat. Je moet haar niet al te veel verantwoordelijkheid geven, daarom is ze ook algemeen lid bij onze prachtcommissie. Maar gelukkig is ze ook weer niet de beroerdste om af en toe toch de taak van secretaris over te nemen op haar telefoon. Zoals haar zus haar ook wel eens beschrijft: Marije is een basic bitch maar wel een hele coole basic bitch die bakken kan vouwen als geen ander. Samen met een glimlach die de hele kantine verblijdt, is dat nog een reden waarom ze zo goed bij de feestcommissie past.

Het volgende feestbeest is Carmen. Ons enige trainingslid binnen de commissie. Ze is al enorm lang lid van De Parabool, maar het aantal wedstrijden wat ze heeft gespeeld is makkelijk op 2 handen te tellen. Haar aantal keren meldplicht nu ook nog, maar ik betwijfel of dit aan het eind van het commissie jaar ook nog zo is. Carmen is een echt mensenmens en is graag actief binnen de vereniging, en dan vooral het bijwonen van de feestjes! Daarom is ze een echte aanwinst voor de Feestcie en zijn de vergaderingen altijd gezellig met haar er bij.

Dan hebben we ons volgende geweldige lid, namelijk Elke. Als er iets is bij Elke wat je haar niet kunt verwijten is dat ze niet fanatiek is in het veld. De passie die heeft ze wel en is elke week te bewonderen in P3! Bij Elke is in dit geval wel het gezegde beter laat dan nooit gepast. Het gaat hier om de kwestie van het adtnummer, die natuurlijk niet kan ontbreken binnen de feestcommissie. Afijn, het adtnummer is er gekomen en wij zijn heel blij met Elke binnen de commissie!

Hoop dat jullie nu een stuk wijzer zijn geworden wie wij zijn en wie zien jullie graag op de feesten!

Liefs,

Feescie!