De Feestcie, de gezelligste en in ‘20/’21 ook de vrouwelijkste commissie van de Parabool. De Feestcie bestaat dit jaar uit zes leden, we hebben verschillende taken maar doen vooral veel dingen samen.

Als eerste Emma en Lynn, die we geheel toepasselijk onze eigen Jut & Jul kunnen noemen. Waar gezelligheid (lees: wijn) is, zijn ze zeker te vinden. Deze creatieve breinen hebben het design van het Paraborrelen-spel voor jullie met hun eigen handen gemaakt! De volgende is Mirthe Hoek, die haar liefde voor de club ook bij de Feestcie kwijt kan. Voor een online meeting duurt het altijd wel even voordat Simon de techniek heeft geregeld, maar daarna is ze vol enthousiasme aanwezig. Mirthe heeft de functie public relations, alle berichtjes die je voorbij ziet komen zijn, inclusief de vele smileys, door haar geproduceerd! Dan hebben we de altijd vrolijke en goedlachse Jorien. Ze is onze persoonlijke spellingscontrole, hierdoor komen we als Feestcie zo goed mogelijk voor de dag. Ook voor de beste hitjes en aanbevelingen van rode wijn kun je bij haar terecht! Maran is het meest ervaren lid van de Feestcie, deze commissie doet ze namelijk al voor de tweede keer! Met al deze ervaring is ze inmiddels ook meteen het zwaarst belast, ze is namelijk penningmeester en secretaris. Alle Om deze zware last een beetje te verlichten, drinkt ze graag een Spa goud met je! Al laatste hebben we nog de redder in nood; Amarins!

Toen de feestcie zonder voorzitter zat heeft zij deze taak op zich genomen, ondanks haar al oh zo drukke leven bij Dizkartes en het studeren. Met veel enthousiasme leidt Amarins deze groep meiden en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes tot een succes gebracht wordt!

Als feestcommissie ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse borrel bij onze stamkroeg Jut & Jul,waar vaak een thema of een activiteit aan zit gekoppeld. De eerste borrel van het jaar is de openingsactiviteit, waar nieuwe-, oude-, spelende- en trainingsleden met elkaar in groepjes worden verdeeld om eerst samen te eten en dan naar de kroeg te gaan. Tevens ben je verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijkse gala in december, het samenstellen van het menu, aankleding van de locatie en contact met Blokes behoren tot je takenpakket. Ook organiseert de Feestcie vaak nog een extra activiteit, denk hierbij aan een biercantus of een pubquiz. Helaas waren er het afgelopen jaar weinig fysieke borrels en activiteiten mogelijk. Om toch de maandelijkse gezelligheid binnen de Parabool te behouden, hebben we verschillende online activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan een online escaperoom en bierproeverij. Waar mogelijk zijn we uitgeweken naar andere kroegen, om fysieke borrels toch door te kunnen laten gaan. Kortom: de Feestcie is een commissie waarbij gezelligheid centraal staat en waar je je elke maand uit mag leven om een leuke borrel of activiteit te organiseren!