Evenementencommissie

Leden Functie
Maaike Douwsma Voorzitter
Manon Giesing Secretaris
Joost van der Wal Penningmeester
Bart de Jong Algemeen lid
Gerdie van der Veen Algemeen lid

De Eventcie is de commissie van De Parabool die zich bezig houdt met het organiseren van de events. Ook dit jaar staan er weer drie events op de planning. Allereest, events wat een heerlijk woord! Is het eigenlijk wel Nederlands? Moet het niet eigenlijk evenementen zijn? Staat het niet beter met een Hoofdletter? Alleen op papier zijn events al geweldig maar events van De Parabool zijn nog meer geweldig! Events van De Parabool zijn eigenlijk een soort mini-vakanties. Zoals we allemaal weten zijn Parabolers hardwerkende studenten die absoluut af en toe een extra beetje ontspanning kunnen gebruiken. Hier komt de Eventcie in beeld. Parabolers op vakantie zijn namelijk een groep ongeleide projectielen en om ongelukken of erger te voorkomen is daar de Evenementencommissie die haar best doet om dit in enigszins goede banen te leiden.

Ook dit jaar staan er weer drie events op de planning. Traditiegetrouw (we kunnen ondertussen wel spreken van een traditie) wordt er afgetrapt met het liftweekend. In het wedstrijdvrije weekend tussen het veld en de zaal, 21 en 22 oktober, gaan we al liftend met een groep Parabolers een weekend naar een stad. Dit liften gebeurt in man-vrouw koppels dus mocht je dit lezen voordat het weekend zich heeft afgespeeld, zoek dan gauw een geschikte partner. In het voorjaar organiseert de Eventcie een reis waarover we nu nog niet al te veel details hebben, later uiteraard meer.

En als hoogtepunt, mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen, van het jaar is daar het Paraweekend. Tijdens het Paraweekend trekken we de Waddenzee over voor een weekend recreΓ«ren in eigen land. Vanwege de onhandige kalender van dit jaar met betrekking tot feestdagen is er besloten om dit jaar in het pinksterweekend te gaan. Wederom iets om in de agenda te zetten want het Paraweekend wil je niet missen.

Na dit stukje over wat de Eventcie gaat doen dan nu de bezetting van de Eventcie. Dit jaar zullen Manon, Gerdie Joost en Bart onder aanvoering van voorzitster Maaike zich bezighouden met het organiseren van bovengeschetste praktijken. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over Eventcie-gerelateerde zaken, of gewoon zin hebben in een babbeltje over het weer, spreek dan gerust een van ons aan.

Wij hopen jullie allemaal in grote getalen bij de Evenementen te zien!

Contact: eventcie@parabool.com