Lieve lezer,

Ik wil je meenemen in één van mijn mooiere herinneringen van mijn tijd bij De Parabool. Beeld je in… De zon op het gezicht met muziek op de achtergrond en tegelijkertijd keihard werken om mensen blij te maken. Wat een prachtgevoel! Samen met een enthousiaste groep Parabolers werken op een festival… Voor mij zijn dit de uitstapjes waar ik het meeste van heb genoten de afgelopen jaren.

Het drukbezochte Dauwpop spande dan ook de kroon. Samen afreizen naar Hellendoorn om een dag lang de mouwen op te stropen en te beuken achter de bar. Het geinen met je bargenootjes, het ouwehoeren en lachen met festivalbezoekers, het dansen tot je poten niet meer kunnen en dat allemaal terwijl je de benen onder je lijf vandaan loopt om iedereen op de wenken te bedienen. Tientallen flessen frisdank, wijn en water en honderden zo niet duizenden liters bier vliegen in een dag tijd over de toonbank.

Met een enthousiaste groep, samen op pad… Neem van mij aan; het zijn dit soort dagen waarop vriendschappen geboren worden en groepen hechter worden. De kracht van De Parabool zijn haar leden en hun inzet. Ik hoop dat jij evenveel zal genieten als dat ik altijd deed.

Lieve groetjes