Het overdrachtsweekend, de feutenavond, onze allereerste ALV als bestuur; het lijkt allemaal nog maar zo kort geleden. Het voelt als vorige maand dat het vorige bestuur een oproep deed om hun opvolgers te vinden. Het voelt als vorige week dat ik mij ben gaan oriënteren op de verschillende functies. Het voelt als gisteren dat ik ben begonnen aan mijn jaar als secretaris van G.S.K.V. De Parabool!

Als secretaris ben je verantwoordelijk voor het notuleren op vergaderingen, het bijhouden van de binnengekomen post en het op orde houden van de ledenadministratie. Klinkt allemaal niet heel denderend, maar het is wel van belang! Daniël noemt me wel eens zijn wandelende agenda. Er moet goed worden bijgehouden wat er besproken is en nog belangrijker wat er nog moet gebeuren. Naast deze taken van de secretaris zijn dit jaar de taken van de scheidsrechtercoördinator toegevoegd aan het takenpakket. Uitdagend, omdat het altijd spannend is of De Parabool voldoet aan het aantal te fluiten bondswedstrijden. Dit jaar was het extra spannend, omdat wij als bestuur ervoor gekozen hadden om ook Parabool 6 wedstrijdkorfbal te laten spelen. Gelukkig hadden we dit jaar een fantastische groep scheidsrechters. Helaas moeten we komende jaren van enkele scheidsrechters afscheid nemen, maar we hopen dit jaar nog goede opvolgers op te leiden.

Als bestuur heb je de prachtige taak om samen met de commissies de vereniging draaiende te houden en je een heel jaar lang in te zetten voor de leden. Samen ben je van alles binnen de vereniging op de hoogte en zorg je dat alles soepel verloopt, zodat de leden zich alleen nog maar druk hoeven te maken over hoe laat de training ook alweer begint en welke kleren ze aan moeten naar de borrel. Ja, het is soms even hard werken, maar het resultaat maakt dat het waard!

Dit bestuursjaar is voorbij gevlogen, maar gelukkig is het nog niet helemaal over. Er staan nog een aantal fantastische activiteiten op het programma zoals het ISKT, Paraweekend, lasergamen, alle leuke werkacties en noem maar op! Ik hoop en verwacht dat deze mijn bestuursjaar nog mooier gaan maken!

Lijkt het je nu ook leuk om volgend jaar bestuur te gaan doen? Solliciteer dan snel!

Liefs, Elke