Lid technische zaken

Het is alweer een jaar gelden dat ik voor mijn laptop zat om te solliciteren op een functie binnen het bestuur van De Parabool. Het was een grote stap die hopelijk voor veel leuke, leerzame en memorabele momenten zou zorgen.

Na het voeren van de sollicitatie met het oude bestuur, was daar een lange periode van wachten. Wie zouden er in het bestuur ‘16-‘17 komen? Hoe wordt de functieverdeling? Al op 23 maart maakte Petra Den Heijer de formatie van het 37e bestuur bekend. Pas op 15 april vond de Bestuur bekendmakingsborrel plaats en kon ik mij toekomstig ‘lid technische zaken’ noemen.

Na de borrel ging de overdrachtsperiode van start. Een paar keer mee vergadering, een persoonlijke functie overdracht en beginnen met het schrijven van onze jaarplannen. Onder het mom van elkaar nog beter leren kennen gingen we met z’n allen naar een constitutie borrel, waar we allemaal in onze gloednieuwe bestuurspakjes stonden. Het oude bestuur kon ons niet zomaar overdragen, daarom werden we op de proef gesteld tijdens de feutenavond en tijdens het overdrachtsweekend op Schier.

Maar goed, aan mij de taak om de mooie functie lid technische zaken te beschrijven. Als lid technische zaken ben ik verantwoordelijk voor het regelen van wissels en voor het verplaatsen van wedstrijden wanneer dit nodig is. Ook heb ik contact met het Sportcentrum en de ACLO over de zaal en veld huur en de materialen. Daarnaast ben ik voorzitter van de Technische Commissie. Samen houden wij ons bezig met de invulling en organisatie van de selectieperiodes, het vinden van trainers, het contact met de trainers, het zorgen voor trainingstijden, het uitdelen van trainingspakken en de teaminvulling voor het NSKK. Naast de taken die ik vervul als bestuurslid, vind ik het erg belangrijk en vooral leuk om aanwezig te zijn bij borrels, de thuisspeeldagen en overige activiteiten die door commissies zijn georganiseerd.

Als lid technische zaken heb je een mooie, uitdagende, communicatieve, leerzame functie waarin je jezelf goed kunt ontwikkelen. Naast mijn bestuurstaken heb ik ook nog voldoende tijd voor mijn studie, door mijn bestuursjaar heb ik wel een half jaar studievertraging opgelopen, maar in ruil hiervoor heb ik veel geleerd. Dit was voor mij dus geen belemmering om te solliciteren!

Mocht je na het lezen van dit stukje nog vragen hebben, stel ze mij gerust!

Op Volle Toering

Groetjes,

Gerdie