Welkom in het G.S.Café De Parabool, voor sommigen de naam van onze mooie vereniging, maar dit jaar ook het thema van de Muilkorf. Maar wie gaan in dit café de nieuwtjes tappen, de verhalen serveren en wat smakelijke hapjes op tafel zetten? Laten we het personeel aan jullie voorstellen!

Allereerst serveerster Anne. Als u bij ons een speciaalbiertje wilt bestellen, bent u bij Anne bij het juiste adres. Met haar advies weet zij voor u iets speciaals op tafel te zetten. Het schijnt ook dat ze met Jacob een goeie heeft die ook wel weet wat voor ingrediënten er in een biertje gaan. Als u kwaliteit en vakman(vrouw)schap boven kwantiteit stelt, weet u bij wie u dit jaar moet zijn!

Dan hebben we onze barman, Jan. Deze kerel kan tappen als de beste. Voor je het weet staat er 10 bier voor u klaar en nog sneller dan dat heb je deze achter je kiezen als je bij deze man achter de bar zit. Hij lust ze zelf ook wel graag, daarom kan het zijn dat de scherpte in de loop van de avond wat minder wordt, maar gezelligheid gegarandeerd!

Begint u al honger te krijgen? Dan stellen we snel Joanne aan jullie voor. Zij zal de sappige hapjes op tafel zetten dit jaar. Met deze hapjes weet ze iedereen om te kopen en achter alle roddels te komen. Maar kijk bij de snacks uit voor de chili dip, want deze staat bekend als pittig! Nee, als je van het lekkers wil genieten en niet zelf opgegeten wilt worden, moet je deze te vriend houden!

Voor de special touch hebben wij Ray. Met exotische, soms gedurfde ingrediënten weet hij elke keer wel wat spannends voor uw neus te zetten. Daarbij zijn ook de looks belangrijk, en ook hiermee weet Ray over het algemeen wel raad. Het mag duidelijk zijn dat Ray onze specialist achter de cocktailbar is. Even schudden, en dan heeft hij het er zo bij je uit!

Ten slotte behoeft dit café ook nog wat coördinatie en planning om samenhang te garanderen. Gelukkig hebben we daarvoor Rob die oog houdt op het menu en daar zelf natuurlijk ook zijn favorieten aan toegevoegd. Helaas staan de vuile klusjes meestal ook op zijn takenpakket. Maar gelukkig keert hij de rug niet toe als er ergens een beetje kots ligt!

Wij zullen u dit jaar van dienst zijn, om samen te stimuleren tot memorabele momenten, roddels en ongein, maar vooral ook om jullie hier achteraf van te laten genieten in het leuke bladje waarvan wij meerdere edities uitbrengen dit jaar, zelfs de eerste digitale. Daarnaast verspreiden wij de liefde in onze vereniging tijdens de Valentijns actie en geven we leden hun welverdiende roem tijdens de Para-awards!

Liefs,

Redactie ‘19-’20

Anne, Jan, Joanne, Raymond en Rob