Sponsorcommissie

Leden Functie
Nynke Capel Voorzitter/Commissaris Sponsoren
Rob van Zoelen Secretaris
Stefan Blokzijl Penningmeester
Jaap Toering Commissaris Paralumni/Sponsoren
Jurgen van Katwijk Commissaris Sponsoren
Michelle Graag Commissaris Werkacties

Korfballen bij een vereniging is natuurlijk hartstikke leuk! Maar het moet natuurlijk wel betaalbaar blijven voor de student, die al niet super veel te besteden heeft. Om dit te realiseren is de sponsorcommissie ooit in het leven geroepen.

De naam van onze commissie verklapt al voor een groot deel wat onze taken zijn: namelijk het werven en onderhouden van relaties met sponsoren die onze mooie vereniging steunen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat we deze bedrijven ook iets terug kunnen geven, zodat we elkaar met een waardevolle samenwerking sterker kunnen maken. Ook is het onze taak om de sponsoren op de hoogte te houden van wat er speelt in de vereniging. Dit doen we door jaarlijks meerdere nieuwsbrieven te sturen en sponsoren uit te nodigen voor belangrijke wedstrijden.

Echter zijn er buiten de sponsoren meerdere taken waar de sponsorcommissie zich mee bezig houdt. Zo zorgen wij ervoor dat wij als vereniging op meerdere festivals kunnen werken en regelmatig kunnen helpen met het controleren van ACLO kaarten. Verder houden we onze ogen open voor allerlei andere manieren waarmee geld verdient kan worden voor onze club. Voorbeelden hiervan zijn de Grote Clubactie, SponsorKliks en de SO!Sport app.

Ten slotte houdt de sponsorcommissie ook het Paralumni bestand bij. Deze is in het leven geroepen om oud studenten die bij de Parabool gekorfbald hebben bij de vereniging betrokken te houden. Voor deze leden wordt ook elk jaar een activiteit georganiseerd.