De PromoCie van ’19-’20 bestaat uit 6 leden.

We gaan even kort de commissieleden en hun taken bij langs, te beginnen met de Vo. Deze sprankelende duizendpoot heeft de naam Patrick. Hij is een ster in organiseren en stuurt de commissie vol enthousiasme aan. De meeste taken kan hij delegeren (al lukt dit niet altijd), behalve het contact met de kledingleverancier, dat is zijn pakkie-an.

Michelle heeft recentelijk een functiewissel ondergaan bij de commissie. Gelukkig zijn we wisselingen bij de Parabool wel gewend! Waar ze eerst verantwoordelijk was voor mailtjes en notulen, is ze nu hoofd social media. Evenementen op Facebook, leukste kiekjes op Instagram (volg ons: deparabool)… in deze functie kan ze al haar creativiteit kwijt!

Anne heeft sinds begin februari de honneurs voor het secretarisschap van Michelle overgenomen. Een taak waarin zij zich helemaal thuis voelt na alle notuleer-ervaring bij het bestuur van vorig jaar. Waar ze de eerste helft van dit seizoen doorbracht in één van de koudste regio’s van Europa, kan ze nu weer volop genieten van alle warmte en gezelligheid binnen de vereniging (en ervoor zorgen dat de leden mailtjes ontvangen over alle zaken die met de promotie te maken hebben).

Bas is onze big-spender (aka de pennie): waar hij zelf bijna nooit kookt doet hij dat bij de vereniging gelukkig wel en dat doet ‘ie goed: er zal je niks ontbreken aan een lekker broodje hamburger bij een thuisspeeldag. Door goede inkoop en verkoop zou de PromoCie bijna zelfvoorzienend kunnen worden (bijna…). Het bijhouden van een excelbestandje met inkomsten en uitgaven is eigenlijk de belangrijkste taak van Bas.

Yoakim is de chef-website en grafisch vormgever. Heb je de poster in de ACLO al eens bewonderd? Dat is het werk van Yoakim. Verder heeft hij al heel wat uurtjes ingevuld met het schaven aan de website (neem vooral een kijkje: parabool.com). Daarnaast is hij bezig met het ontwerpen van nieuwe Paraboolstickers zodat wij overal (ter wereld) onze sporen weer kunnen achterlaten.

Marjan zorgt ervoor dat alle Paraboolse pareltjes er in clubkleuren bijlopen. Trainingspakken, trainingsshirts, broekjes/rokjes, tassen, sokken en … (laat het weten als je nog een leuke toevoeging hebt). De merchandise wordt bijgehouden in een bestellijst en deze bestellijst gaat eens in de zoveel tijd naar de kledingleverancier. Daarnaast wordt er as we speak georiënteerd op een ‘paragoodie’.

Naast alle individuele taken, doen we uiteindelijk het meeste met z’n allen. Op thuisspeeldagen zorgen we ervoor dat het hele veld paars kleurt en dat er vaak wat lekkers te snaaien valt. Ook organiseren we af en toe een activiteit, zoals een pubquiz. De grootste activiteiten die wij in ons takenpakket hebben, zijn de ouderdag en familiedag. Op deze dagen nodigen wij familieleden uit om een kijkje te nemen bij de vereniging. Het enthousiasme van de familie voor deze dagen maakt het onwijs leuk om het te organiseren!

Al met al zijn we een gezellige commissie die zich vol enthousiasme inzet voor het promoten van de leukste, hoogstkorfballende en gezelligste studentenkorfbalvereniging van Nederland!