Aan mij de grote eer om een stukje te schrijven over de, in mijn ogen, mooiste functie: lid technische zaken. Dit bestuursjaar heb ik met zoveel plezier beleefd, dat ik er voor mijn gevoel wel een boek over kan schrijven. Zoals jullie al in de stukjes van mijn bestuursgenoten hebben kunnen lezen begon ons bestuursjaar, na de bekendmaking van het kandidaatsbestuur, met de feutenavond. Een avond waarin we elkaar al meteen goed leerden kennen! Naast deze feutenavond heb ik genoten van alle andere activiteiten die dit jaar ons heeft gebracht. Ook ben ik trots op het feit dat de implementatie van de Commissaris Intern zo goed heeft uitgepakt. Natuurlijk zijn we nog altijd druk bezig met de realisatie van onze nieuwe kantine! Ik kan niet wachten op het moment dat hij er eindelijk staat.

Maar: lid technische zaken. Samen met de Technische Commissie, waar ik ook voorzitter van ben, houd ik me vooral bezig met de teamindeling, contact met trainers, zorgen dat er goede trainingstijden zijn, dat iedereen een leuke voorbereiding heeft, dat men in mooie trainingspakken loopt, contact met het Sportcentrum en de ACLO en met het weg vallen van de functie wedstrijdsecretaris zijn een aantal van deze taken ook op mijn bordje terecht gekomen. Zo ben ik verantwoordelijk voor de wissels en voor het verplaatsen van wedstrijden wanneer dit nodig is. Naast mijn functie als lid technische zaken zijn de algemene bestuurs’taken’ misschien wel omvangrijker. Het aanwezig zijn bij borrels, wedstrijddagen en overige activiteiten voelt voor mij totaal niet als een verplichting, maar is wel heel belangrijk wanneer je bestuur bent.

Wat ik vooraf nooit had kunnen denken, is dat het zo’n mooi jaar zou worden (en natuurlijk nog steeds is!). Lid technische zaken is een mooie, uitdagende functie waarin je jezelf goed in kunt ontwikkelen. Naast mijn bestuurstaken heb ik ook nog voldoende tijd voor mijn studies, dit mag zeker geen belemmering zijn voor het solliciteren! Het belangrijkste om te onthouden is toch wel: in de functie die je bekleedt je draai vinden en met het bestuur als groep er een tof jaar van maken!

Ik sta altijd open voor vragen, dus app, bel of mail me gerust!

Semper Paratus

Liefs,
Janet