Aanval: Wouter, Rick, Marijn en Merel. Verdediging: Daniël, Jan, Miriam en Esther.

Het was een koude besneeuwde ochtend. Nadat het team een zonnige foto had ontvangen van Arunan uit Australië, moesten ze het koude weer in om zich naar de ACLO te verplaatsen. De wegen waren glad maar gelukkig kwam iedereen veilig aan. Kwart over 10 zou de wedstrijd beginnen. Maar waar was een van de sterspelers, Vincent? Die bleek nog lekker in zijn bed te liggen en het begin van de wedstrijd absoluut niet meer te halen. Hij zou dus later komen. Geen probleem zou je denken, maar de spanning was hoog bij de rest van de sterren van 7. De vakken moesten omgegooid worden, iedereen was wat ontregeld en moest zich even aanpassen op zijn vakgenoten.
Toen klonk het fluitsignaal van Renske, onze scheidsrechtster. De wedstrijd begint goed, een doelpunt van Merel. 1-0. Nog een van merel 2-0. Helaas wordt er daarna één doorgelaten wat de stand bij 2-1 brengt. Een schot van Daniël maakt het verschil weer groter. Wouter doet er daarna nog een schepje boven op en we komen bij 4-1. Ineens komt Vincent de zaal binnen lopen. Omgekleed en wel neemt hij plaats op de bank in de hoop dat hij mogelijk de tweede helft nog mag spelen. Helaas wordt er een vrije bal gegeven voor DTG. 4-2. Een prachtige doorloopbal van Esther maakt dit toch weer een beetje goed en brengt ons op 5-2. Een schot tegen en weer een mooi schot van Merel brengt de stand in de rust op 6-3.

Na de rust gaat het ineens goed bij DTG. Plotseling komen ze heel dicht bij en staat het 6-6. Daar moet verschil gemaakt worden waar Rick dan ook voor zorgt. 7-6. Vincent wordt in het spel gebracht met de hoop het verschil wat groter te maken. Helaas is DTG het daar niet mee eens en maakt er 7-7 van.Het loopt tegen het einde van de wedstrijd en de spanning is om te snijden. De mensen van de parabool 7 kunnen er niet meer tegen en willen er een goede afsluiting van maken. Miriam maakt een mooie doorloopbal 8-7, Daniël pakt een kansje onder de korf 9-7 en Merel sluit de wedstrijd weer af met een prachtig afstandsschot. 10-7, de wedstrijd wordt afgefloten. Wat een geluk, iedereen vergeet de sneeuw, want met deze overwinning en het gelijkspel van TDK diezelfde dag komt het kampioenschap van Parabool 7 een grote stap dichter bij.