Dit jaar pakt Parabool 4 het anders aan. Geen gezeur, Arjen wast altijd de shirts, Manon scoort doelpunten en de rest doet lekker normaal. Belangrijker dit jaar is de doelstelling. Tijdens het eerste avondje macaroni zonder smack met Parabool 4, werd er gediscussieerd over de juiste doelstelling van dit jaar. Een lange discussie was het niet. Iedereen was het met elkaar eens: gewoon kampioen!

Maar wat is gewoon? Is deze term terecht gebruikt door Parabool 4? Een evaluatie.

Rog 3 thuis. Parabool 4 uit. Rog 3 scoorde 2. Parabool 4 scoorde 18. Wat viel op? 2!?!

Parabool 4 thuis. Ritola 3 uit. Parabool 4 scoorde 26. Ritola scoorde 8. Wat viel op? Die zijn jong.

Udiros 2 thuis. Paraboool 4 uit. Udiros scoorde 12. Parabool 4 scoorde 15. Wat viel op? Groot veld!

Totdat Noordenveld op de TD (thuisspeeldag, prachtige hockeyterm) langs kwam bij De Parabool, was alles hartstikke normaal. Marieke ontbeet liever met haar vriendje op bed en Bram maakte lekker sterke koffie. Wat stond een overwinning nog in de weg?

“We gaan ze opvreten”, liet aanvoerder Bram weten. Maar helaas, het oog was helaas groter dan de maag. Er werd verloren met 17-22. De oude lui wisten te winnen van de jonge ‘word maar gewoon kampioen’ generatie. De macaroni was gegeten, maar er ontbrak iets speciaals. Dat was wel even een smack in het gezicht.

De doelstelling moet veranderd worden. De koppen moeten omhoog in plaats van recht. Jozina moet straks op de fiets naar het theehuisje, Puck drinkt meer dan 1 biertje en Rick moet zijn Adidas slippers inruilen voor Havaianas. Het wordt allemaal geen makkie om het uit te voeren, maar ook Parabool 4 verdient ambitie. Dus wat is de doelstelling van Parabool 4?

KAMPIOEN.

Ps. Abonneer je gauw op de 9de cirkel lijst.