Parabool 5 – Noordenveld 2 & andere onzin

Onderdeel 1:

Wat een lang verslag zeg, zal je wel denken. Dat klopt, maar wees niet bang ! Je hoeft niet per se alles te lezen. Aangezien niet iedereen zit te wachten op zaken als snackbarbezoekjes in ‘t Fean of verslagen van amateurpsychologen en spionnen met nepsnorren, biedt dit verslag dé mogelijkheid om dit soort geouwehoer over te slaan. Volg simpelweg de instructies.

Ben je dus enkel geïnteresseerd in een verslag over de wedstrijd van Parabool 5 tegen Noordenveld 2? Ga dan door naar onderdeel 6.

Wil je meer en ben je bijvoorbeeld ook nog benieuwd naar onze voorbereiding op deze wedstrijd? Ga dan naar onderdeel 2. Geen zorgen, ook jij komt uiteindelijk bij het droge wedstrijdverslag terecht.

Onderdeel 2:

Een zware trainingsweek stond op het programma. Trainer Tetske was in een goede bui, wat voor ons betekende dat we moesten gaan rennen, rennen, rennen. De spieren moesten hard als staal worden, zodat we ook eens meer dan één helft goed korfbal zouden gaan laten zien.

Naast deze kastijding, werd ons in de voorbereiding geleerd dat we eens goed naar onszelf moesten gaan kijken. Letterlijk. Linda’s lover, Gjalt, had ons de vorige wedstrijd tegen CSL gefilmd. Natuurlijk was het zaak om zijn filmpjes op speltechnisch vlak te analyseren, maar wanneer je oog eenmaal valt op één van die strakke Parabool 5 kontjes, verliest de ratio het toch snel van het gevoel. Zo vielen ons alleen nog maar vieze en ondeugende dingen op aan de filmpjes. Dingen die misschien te seksueel geladen zijn om in een verslag te vermelden.

Ben je toch benieuwd wat er allemaal op deze hete beelden te zien is? Ga dan naar onderdeel 6.9.

Ben je bang dat dit een iets te intieme ervaring voor je wordt? Ga dan naar onderdeel 5.

Onderdeel 3:

Topper, je bent helemaal tot hier gekomen. Dat verdient natuurlijk een persoonlijke beloning.

Lees eerst gauw onderdeel 5,6 en 7 en kom dan hier terug om je prijs in ontvangst te nemen.

Heb je onderdeel 5,6 en 7 gelezen? Nee? Ga je schamen! Ja? Goed zo! Je hebt het alternatieve einde van het verslag dus al gelezen. Het echte einde komt natuurlijk nu pas en is een persoonlijk boodschap voor jou. Plak gewoon elk eerste woord van onderdeel 1 t/m 5 achter elkaar en maak er een zin van en doe dit vervolgens ook bij onderdeel 6 t/m 7. Zo vind je twee afscheidszinnen, speciaal voor jou gemaakt.

Onderdeel 4:

Ben je klaar voor de flauwe korfbalmop? Daar komt die:

Zitten twee ballen in een ballenrek.

Zeg de ene bal tegen de andere: “Wat is het hier krap, hè?”

Zegt de andere bal: “Waaaa! Pratende bal!”

Haha! Ga nu door naar onderdeel 3.

Onderdeel 5:

Jij weet toch zelluf, eigenlijk is de hele wedstrijd tegen Noordenveld 2 waarover je straks gaat lezen, slechts een opwarmertje voor de wedstrijd waar het natuurlijk allemaal om draait. Maandag 30 januari om 21:30 uur staan de spelers van Parabool 5 tijdens een driekwartier durende trainingswedstrijd tegenover hun oude aanvoerder, nu spelend in Parabool 3. In diverse vrouwenbladen waren al aanbiedingen te vinden waarin nieuwe leden een kaartje konden bemachtigen voor dit evenement bij het aangaan van een jaarabonnement. Reguliere kaarten zijn inmiddels al uitverkocht. Naar verwachting zal de Struikhal overvol raken. Vrouwelijk publiek wordt verzocht zich niet te ontdoen van hun kleding, hoe erg ze ook naar eigen inzien tot deze daad geprovoceerd worden door de oud aanvoerder in het veld.

Ga naar onderdeel 6 voor het verslag van de opwarmwedstrijd tegen Noordenveld 2.

Onderdeel 6:

Tot meer dan twee punten waren we nog niet gekomen dit seizoen en nu kwam ook nog eens koploper Noordenveld 2 op bezoek. De vorige pot tegen dit sterke team werd met 20-17 verloren. Net als vorige week tegen CSL, hadden we de wedstrijd toen al voor de pauze uit handen gegeven, maar was de tweede helft van zeer hoge kwaliteit. Zaak dus om nu een hele wedstrijd op niveau te blijven. Dit lukte behoorlijk, iedereen haalde een ruime voldoende. Arjen liet zien dat hij zowel kon rebounden als spitsen. Koen speelde op een manier dat coaches Hidde en Tetske weer eens trots op hem konden zijn. Silde haalde een belachelijk hoog schotpercentage. Linda zorgde na een afvallend schot er altijd voor dat ze klaar stond voor een tweede kans. Bart en Jelmer lieten weer eens zien dat echte spitsen vanuit onmogelijke posities best kunnen scoren. Lieke en Nynke waren altijd in beweging, waardoor het vak lekker dynamisch kon blijven aanvallen.

Maar niet alleen de basisspelers, ook de invallers haalden het onderste uit de kan. Wybrand liet wederom zien dat hij na zijn Franse avontuur geen tijd nodig heeft gehad om een topniveau te halen. Uitslaper Bram zorgde als altijd voor veel energie langs de lijn en in het veld. Aanvoersters Sanne kwam weer met perfect getimede doorloopballen. Helaas kwam Michelle deze week niet in actie. Met de vorm die ze momenteel heeft, gaat ze volgende week ongetwijfeld weer mooie dingen laten zien.

Ondanks ieders goede prestatie, was het net niet genoeg om van Noordenveld te winnen. Pas wanneer we bepaalde slordigheidjes er uit kunnen halen en nóg langer geconcentreerd kunnen blijven spelen, maken we kans om ook tegen teams als Noordenveld te winnen. Voor nu waren ze net een maatje te groot. Eindstand: 11-15.

Ga door naar onderdeel 7.

Onderdeel 6.9:

Kijk nou toch, wat ben jij een viezerik zeg dat je dit onderdeel wil gaan lezen zeg. Ga je schamen. Ik ga je ook niet voorzien in die zieke ondeugdelijke behoeften van je. Ga maar snel door naar het volgende onderdeel.

Heb je zin in een flauwe korfbalmop? Ga dan naar onderdeel 4.

Trek je dit niet, ga dan naar onderdeel 5.

Onderdeel 7:

Schat de kans in dat we gaan degraderen en je wordt niet erg blij. Hoop doet echter leven en als we volgende week hetzelfde spel kunnen gaan neerzetten als tegen Noordenveld, zijn er nog volop kansen. Dus zeg al je afspraken voor volgende week af en komt allen om 17:15 uur in Harkema om ons aan te moedigen!