7:30
De wekker gaat, ik heb moeite om mijn ogen open te houden. Het is vroeg. Ik sla de gordijnen open en zie het meteen, het wordt een mooie dag. Ik stap op de fiets naar het Zernike en ben maar 1 minuut te laat. Yes geen anytimer.
9:30
Ondertussen is er rondom de kantine en het veld een paarse oase ontstaan. De velden liggen klaar, en de spelers van 6 zijn klaar om te beginnen. De zon schijnt, de lucht is blauw. Het is een mooie dag. De Parabool 6 – Stadskanaal 1: 20-15. 20 biertjes verdiend. Ze waren al kampioen maar na deze winst staan ze alleen aan de top. Het is een mooie dag.
11:00
Nog even een kopje thee, nog even een broodje, nog even een aardbeitje. Tijd voor de volgende wedstrijden, ook hier werd voor spek en bonen gespeeld. Het zevende staat steady in de middenmoot. En voor het vierde is er geen kans meer op het kampioenschap.
De Parabool 4- DTG 2: 18-13. 18 biertjes verdiend. Bijzonderheden: Tessa scoort en strafworp.
De Parabool 7 – NKC 1: 6-11. 6 biertjes verdiend. Helaas geen winst, maar wel voor iedereen een half biertje. Meer dan genoeg.
12:30
Tijd om te shinen. Na de wijze woorden van Dennis ‘Ik ben speciaal op de fiets gekomen dus ik hoop op veel doelpunten. Doe het voor mij, ik wil graag bier’ kunnen we los.
De Parabool 3- CSL 3: 14:10. 14 biertjes verdiend, speciaal voor Dennis.
Na deze overwinning smaken het bier en de hamburgers gemaakt door het kandibestuur erg goed. Het is een mooie dag.

14:00
De enige wedstrijd waarbij het nog ergens om gaat. De Parabool 2 – KIOS 2. Bij winst of gelijkspel is handhaving een feit. De #focus is te zien op de gezichten van de spelers. De Parabool hooligans staan achter dranghekken leuzen over het veld te scanderen om zo 2 naar de overwinning te helpen #samenisnietalleen. Het is spannend. Voor, gelijk, achter, gelijk, voor. Uiteindelijke eindstand: De Parabool 2 – KIOS 2: 13-13. 13 biertjes verdiend en handhaving is een feit!
15:30
Tijd voor ons vlaggenschip. Parabool 1 – Vitesse 1: 27- 13. Kampioenen dat zijn ze! Tijd voor bloemen, champagne en bier!
17:00
De rust na de wedstrijden van De Parabool 1 en 2 is wedergekeerd. Nog even van die laatste zonnestraaltjes genieten en constateren dat ongeveer iedereen verbrand is vandaag.
De Parabool 5 – De Meeuwen 5: 12-23. 12 biertjes verdiend. Helaas geen winst maar wel voor iedereen een biertje.
19:00
Dat was het dan de laatste competitie wedstrijden van dit seizoen. Alle trainers/coaches zijn bedankt en er is afscheid genomen van talloze spelers. Wat moeten we toch zonder hun volgend jaar? Een moment om hier lang over na te denken is er gelukkig niet. Het is tijd voor pizza! De Hasret heeft het goed druk gehad en levert de 60(!) pizza’s keurig op tijd. Even een goede bodem leggen voor het feest in de Jut en Jul later deze avond.
23:00
Drankjes en dansjes in de Jut en Jul
00:00
Drankjes
01:00
Dansjes
02:00
Drankjes
03:00
Dansjes
04:00
Ik sluit mijn ogen. Het was een mooie dag.