Aut omnia, aut nihil; we BjEarn it

Voorzitter
E-mail: voorzitter@parabool.com

Björn de Kruijf

Mijn naam is Björn en ik ben 23 jaar. Nu al ruim 2.5 jaar lid bij De Parabool waar ik een hoop mooie herinneringen heb gemaakt. Hiervoor heb ik in Maastricht mijn bachelor gedaan en daar natuurlijk ook gekorfbald, maar de korfballiefde is ooit begonnen bij Fortissimo in t mooie IJsselstein. Naast korfballen heb ik een baan aan de RUG en vul ik mijn tijd met sporten en vrienden. Komend jaar ben ik voorzitter. Aan mijn zijde heb ik 4 fantastische helden! Samen met hen kijk ik ontzettend uit naar het komende jaar met ondanks de corona-crisis hopelijk veel gezelligheid en vele sportieve successen.
Secretaris
e-mail: secretaris@parabool.com

Franka van Luijk

Ik ben Franka en ik ben 21 jaar oud. In April zat ik nog aan de andere kant van de wereld, maar aangezien onze grote vriend corona roet in het eten gooide zit ik weer in het mooie Groningen en wilde ik graag iets leuks voor naast mijn studie. En wat is er nou leuker dan het bestuur bij de gezelligste korfbalvereniging van Nederland? Precies, dat dacht ik ook! Hiernaast ben ik net begonnen aan mijn master Geneeskunde en door de wachttijd voor mijn coschappen zal ik in het najaar genoeg tijd over hebben om te compenseren voor mijn misschien wel burgerlijke leven dat me te wachten staat als ik ga beginnen. In mijn jeugd heb ik altijd bij Unitas gespeeld in Harderwijk en nadat ik als student het roeien een jaartje heb uitgeprobeerd, heb ik toch maar besloten het bij korfbal te houden ;). Dit jaar speel ik voor het eerst in het paars waar ik super veel zin in heb. Als secretaris ben ik dit jaar de contactpersoon van de vereniging en ik hoop dus dat ik binnenkort met jullie allemaal een praatje kan maken en dat we samen een biertje (of meer) te kunnen drinken!
Penningmeester
e-mail: penningmeester@parabool.com

Demi Sierdsma

Mijn naam is Demi Sierdsma, ik ben 22 jaar oud en kom uit Ter Idzard, een klein dorpje onderin Friesland. Ik heb altijd bij SCO gespeeld in Oldeholtpade en heb vorig jaar de overstap gemaakt naar De Parabool. Vorig jaar heb ik de HBO-Bachelor Finance & Control afgerond en ben ik begonnen aan de Pre-master Managment Accounting & Control. Binnen het bestuur ga ik de taak van penningmeester op mij nemen waar ik veel zin in heb!
Commissaris intern
E-mail: commissarisintern@parabool.com

Marleen Bruin

Mijn naam is Marleen en met mijn 20 jaar ben ik de jongste van het bestuur. Dit jaar vervul ik de taak als commissaris intern bij De Parabool. Voor mij betekent dit gezellig kletsen met Jan en alleman, serieus doen op z’n tijd en genieten van een lekker wijntje. Ik studeer de pabo en zit nu in mijn derde jaar. Mensen/kinderen leidinggeven en helpen met hun eigen leerproces is mijn passie. Aan korfbalervaring is geen gebrek, na 11 jaar bij Ritola gespeeld te hebben en een jaar lang trainingslid te zijn geweest bij De Parabool is het nu hoog tijd om mijn zaterdag in het paars door te brengen! Ik kijk enorm uit naar alle leuke dingen die De Parabool te bieden heeft. Zie ik jou ook snel op het veld? Ik leer je graag kennen en heb nu al zin in het kletsen.
Lid technische zaken
e-mail: technischezaken@parabool.com

Hilde Kiers

Mijn naam is Hilde en komend jaar vervul ik de functie ‘Lid technische zaken’ binnen het 41e bestuur van de mooiste vereniging van Nederland! Naast dat ik in 2016 ben begonnen aan de opleiding verpleegkunde, ben ik de afgelopen vier jaar actief lid geweest en heb ik al vele mooie kanten van De Parabool gezien! Mijn favorietjes bij De Parabool? Thuisspeeldagen op het veld inclusief zon en heel veel winstpunten, de Zwarte Cross werkactie, het jaarlijkse liftweekend, het Paraweekend en de heerlijke toegankelijke sfeer waar je gewoon niet omheen kan. In mijn bestuursjaar verwacht ik nog veel meer mooie momenten mee te maken met mijn vier knappe bestuursgenootjes! Met het inhalen van de Lustrumweek, die deze zomer helaas niet door kon gaan, en de bouw en opening van de nieuwe kantine acht ik de kans groot dat we er best een tof jaartje van kunnen maken. De afgelopen maanden in crisistijd heb ik de gezelligheid van De Parabool enorm gemist, dus laten we hopen dat we snel weer normaal kunnen doen met z’n allen en er weer een lekker jaar van kunnen maken! Groetjes en tot snel hé!