Trainingsledencommissie

Leden Functie
Nynke Bergsma Voorzitter
Rick Grevinga Secretaris
Lisanne Bakker Penningmeester
Sanne Reitsma Notulist
Tyrone Feenstra Public Relations

 

Bij De Parabool kun je niet alleen maar terecht als je wedstrijden wilt spelen maar je bent ook meer dan welkom als je thuis nog speelt en wel in Groningen wilt trainen of als je het gewoon leuk vindt om tijdens je studententijd af en toe lekker fanatiek te korfballen. Speciaal voor de trainingsleden hebben we ook een trainingsledencommissie, wij zorgen elke maand voor een leuke activiteit.  En dit allemaal onder leiding van Nynke Bergsma.

Nynke is een natuurtalent in het binnen hengelen van nieuwe trainingsleden (vooral de mannen). Deze Friese heeft jaren bij SC Joure gekorfbald (wie kent het niet?). Ook houdt ze tijdens de vergaderingen de touwtjes strak in handen (of allicht, dat denkt ze) zodat er dit jaar weer fantastische activiteiten georganiseerd worden. Naast korfballen is Nynke pas 19 lentes jong en studeert ze International Business and Management. Naast voorzitter van de TLcie is Nynke ook de voorzitter van de derde helft in onze kantine en laat ze het goudkleurige vloeistof rijkelijk vloeien.

Bij onze lieftallige public relations kun je de beste coooooolaaaaaa uit Nederland bestellen. Als mannelijkheid gebaseerd wordt op hoeveel tijd je ’s ochtends kwijt bent aan je haar, is Tyrone heel erg mannelijk. Tyrone verbetert z’n lever door met mate te drinken (lees: Tyrone verbetert z’n leven door alleen shotjes te drinken). Daarnaast is onze koorbal die nèt geen lid kon worden bij Albertus 19 lentes jong en studeert hij ook International Business and Management.   

Gelukkig zijn de Nederlanders in de meerderheid in deze commissie, want naast onze Friezin Nynke, hebben we er nog maar 1: Sanne. Deze Friezin is 21 jaar, doet een premaster Marketing aan de RUG en komt uit Surhuisterveen (weet jij waar het ligt?!). Onze Sanne is net zo droog als de Saharah, gelukkig heeft ze een vriend met een Oase.

Dan komen we nu aan bij de diva van de TLcie: Rick. De beste manier om Rick zijn sarcastische mond te snoeren is door middel van een kop koffie… of een glas rode wijn. Rick is 23 jaar en studeert fysiotherapie aan de Hanzehogeschool. Verder wil Rick graag geloven dat ook hij de touwtjes in handen heeft tijdens een vergadering, terwijl hij slechts de secretaris is.

We hebben gelukkig een ervaren penningmeester in onze commissie. Lisanne is 23 jaar, studeert Bewegingswetenschappen en was vorig jaar penningmeester in het bestuur van G.S.K.V. De Parabool. Lisanne is een van de trainingsledentrainers en het enige spelende lid in onze commissie. Naast een voorliefde voor exotische dieren valt ze ook op exotische mannen, pas op.