Voorzitter

Het is weer de tijd van het jaar waar de winter voorbij is en het voorjaar gaat beginnen, dezelfde periode waar bloemen beginnen te bloeien en bomen weer kleur krijgen. Binnen onze prachtige verenigingen kan ook jij je ontspruiten tot een prachtig levendig organisme. En hoe nu beter dan binnen het bestuur van zo’n vereniging!?

Keuzes maken is altijd lastig. De één doet er extreem lang over bij de meest kleine dingen (wat gaan we eten en wat koop ik daarvoor in de supermarkt?) en de ander maakt die keuzes in een handomdraai . Maar wat nu als je keuzes invloed hebben op niet alleen je eigen bord maar ook op het bord van grofweg 100 actieve leden? Maak je ze dan nog steeds in een handomdraai of denk je er wat langer over na? Wil je dan graag even sparren met wat andere mensen over hun gedachtegoed, of ga je terug naar je roots en raadpleeg je het thuisfront?

Hoe dan ook, als voorzitter kun je altijd interessante gesprekken voeren en heb je het privilege om je bezig te houden met alle randzaken die een studentenkorfbalvereniging met zich mee brengt. Je mag een enorm leuke groep leiden, hebt leuke feestjes en ontmoet veel andere mensen. Wil jij aankomend seizoen een nieuwe uitdaging, iets leuks doen voor op je CV en voor je persoonlijke ontwikkeling, of vind je dat we toe zijn aan jouw leiderschap? Wacht het niet af en solliciteer voor het nieuwe bestuur 2018-2019!

Stuur je sollicitatie voor 1 maart 2018 naar bestuur@parabool.com