Secretaris

De bekendmaking van ons bestuur, het overdrachtsweekend en onze eerste Algemene Vergadering: het voelt allemaal nog maar zo kort geleden. Ik kan me niet voorstellen dat het jaar alweer bijna voorbij is. Toch komt aan al het moois een eind en zijn wij dus nu ook alweer opzoek naar nieuwe leden voor het 39e bestuur van G.S.K.V. De Parabool.

Bestuur doen bij De Parabool betekent dat je van alles op de hoogte bent en je een jaar lang volledig mag inzetten voor onze vereniging en onze leden. Samen ben je van alles op de hoogte en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt.

Met de zoektocht naar een nieuw bestuur, zijn we ook op zoek naar een nieuwe secretaris. Maar wat doet de secretaris van De Parabool nu eigenlijk allemaal? Als secretaris ben je verantwoordelijk voor het notuleren tijdens bestuurs- en Algemene Vergaderingen, het bijhouden van de (leden)administratie en de binnengekomen post. Daarnaast verstuur je de wekelijkse nieuwsbrief, ben je contactpersoon voor de nieuwe leden en ben je verantwoordelijk voor de ledenlijstcontrole van de ACLO. Tot slot heb ik afgelopen jaar de taak gekregen om de scheidsrechters de coördineren. Nadat we vorig jaar afscheid hebben moeten nemen van een aantal waardevolle scheidsrechters, was het voor mij de uitdaging om een nieuwe groep scheidsrechters op te bouwen. Gelukkig waren er dit jaar drie nieuwe enthousiaste scheidsrechters, waardoor het fluiten toch weer goed opgepakt kon worden.

Naast deze functie specifieke taken, nemen de algemene activiteiten van de vereniging veel tijd in beslag. Denk hierbij aan thuisspeeldagen, borrels en (trainingsleden)activiteiten. Deze activiteiten zijn echter altijd super leuk en zie ik dan ook niet als verplichting. Sterker nog, ik kijk er nu al naar uit om nog te mogen genieten van alle fantastische activiteiten die dit jaar nog op het programma staan, zoals het ISKT, het Paraweekend en de Paraboolreis naar Istanbul! Met al deze activiteiten zullen er waarschijnlijk nog veel mooie herinneringen aan mijn bestuursjaar worden toegevoegd.

Lijkt het jou nu ook leuk om volgend jaar bestuur te gaan doen? Solliciteer dan snel!

Liefs,

Lieke

Stuur je sollicitatie voor 1 maart 2018 naar bestuur@parabool.com