Huidig bestuur

BergSmaakt naar meer

Het bestuur 2018-2019 bestaat uit de volgende mensen:

Nynke Bergsma: Voorzitter

Hoi allemaal!
Ik ben Nynke Bergsma. Ik ben 20 jaar oud en geboren in het prachtige Joure als een echte nuchtere Fries. Twee jaar geleden heb ik Friesland ingeruild voor Groningen waar ik, naast het studentenleven, nog een poging doe tot het studeren van Marketing Management. Ook ben ik twee jaar geleden begonnen bij De Parabool als trainingslid, waar ik mij al vrij snel helemaal thuis voelde. De Parabool staat open voor iedereen, je wordt gelijk door de groep opgenomen en je kan helemaal jezelf zijn. Ik vind het dan ook een eer om dit jaar voorzitter te mogen zijn van deze fantastische vereniging. Als voorzitter is het mijn voornaamste taak om de vereniging te vertegenwoordigen. Ik heb er enorm veel zin in om samen met mijn bestuursgenoten en de gehele vereniging er een mooi jaar van te maken. Hoe? Naast de serieuze zaken; gezellig borrelen, meerdere potjes beerpong spelen, deย activiteiten van al onze commissies bijwonen en natuurlijk het korfballen zelf niet vergeten.

Kom vooral eens langs om de sfeer te proeven en een biertje met ons te drinken!

E-mail: voorzitter@parabool.com

ย 


Anne Adamse: Secretaris

Hoi allemaal, ik ben Anne. Nee niet Mulder, maar Adamse! Ik ben 21 jaar oud en na 19 jaar in het mooie Friesland te hebben gewoond, ben ik 2 jaar geleden naar Groningen gekomen om Bedrijfskunde te studeren. Vorig jaar ben ik begonnen met spelen bij De Parabool en ik was zo verkocht dat ik direct maar in het bestuur ben gegaan. Wat ik vooral zo mooi vind aan de vereniging is dat iedereen welkom is. Zodra je binnenkomt wordt je opgenomen in de groep en nooit meer losgelaten! Ik voelde me vanaf moment รฉรฉn thuis. Ik zal dit jaar de functie van Secretaris vervullen, wat inhoudt dat ik de administratie bijhoud, scheidrechters regel en contactpersoon ben voor de nieuwe leden. En of ik me er al aan stoor dat ik mijn naam moet delen binnen het bestuur? Nee, totaal niet. Ik zou niets liever willen dan een jaar doorbrengen met deze vier schatten! ๐Ÿ˜Š

E-mail: secretaris@parabool.com

 


Jilt Ypma: Penningmeester

Hallo allemaal,
Mijn naam is Jilt Ypma en ik ben het jongste lid en de enige man van dit bestuur. Na mijn hele leven in Zwolle gewoond te hebben, ben ik sinds een jaar te vinden in het hoge noorden. Hier studeer ik Economics and Business Economics en in mijn vrije tijd sta ik natuurlijk het liefst in een paars shirt op het korfbalveld.
Mijn functie is penningmeester en dat houdt in dat ik over de inkopen van ons gezellige Theehuisje ga, facturen betaal en verstuur, de boekhouding doe en nog veel meer. Ik heb dit jaar bovendien de taak gekregen om als belangenbehartiger voor al onze mannen te fungeren.
Het ultieme doel voor dit jaar is om de onbetwiste koning van het beerpong te worden en het kampioenschap van de Jupiler League zou mooi meegenomen zijn. Het is tevens de bedoeling om veel te leren van wat het mooiste jaar uit mijn studententijd gaat zijn.

E-mail: penningmeester@parabool.com

ย 


Michelle de Graag: Commissaris Intern

Hoi! Ik ben Michelle en ik ben 21 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de studie verpleegkunde. Twee jaar geleden ben ik komen spelen bij De Parabool en sindsdien is paars mijn favoriete kleur. Dit wordt mijn derde jaar in Parabool 5 en daarnaast mag ik dit jaar ook met trots de rol van commissaris intern vervullen. Hierbij zal ik mij bezig houden met de commissies en het interne deel van de vereniging. Ik heb er ontzettend veel zin om er een top jaar van te maken met de gehele vereniging en deze vier toppers!

E-mail: commissarisintern@parabool.com

ย 


Anne Mulder: Technische Zaken

Hoi! Ik ben Anne Mulder. Dit is alweer mijn vijfde jaar bij De Parabool en aangezien ik al bijna alles al heb gescoord wat er bij de Paarse Helden te scoren valt โ€“ golden goals, een vriend, absurde wedstrijdverslagenย  – heb ik besloten om een jaartje bestuur te doen om de bingo vol te maken. Ik mag dit jaar de rol van Lid Technische Zaken vervullen, wat in het kort inhoudt dat ik ga over alles wat met de korfbalsport te maken heeft. Gelukkig word ik hierbij ondersteund door de Technische Commissie, want ik kan nog steeds geen normale doorloopballen nemen. Maar laten we eerlijk zijn, dat ding moet er toch ook van boven in, waarom nemen we hem dan van onderen?
In mijn vrije tijd studeer ik Engels, wat in het kort inhoudt dat ik lees. Heel veel lees. Als ik later groot ben, wil ik graag een Famke Louise Tribute Band beginnen.

E-mail: technischezaken@parabool.com

 

Ons algemene e-mail adres is: bestuur@parabool.com

Voor wedstrijdzaken, mail naar wedstrijdsecretaris@parabool.com