Huidig bestuur

KampinGaat voor de wind

Het bestuur 2019-2020 bestaat uit de volgende mensen:

Sven Kampinga: Voorzitter

E-mail: voorzitter@parabool.com

Mijn naam is Sven Kampinga, 25 jaar en student HBO-ICT. Vroeger altijd gekorfbald bij het prachtige Rodenburg en nu sinds 10 maanden spelend lid bij De Parabool. De vereniging zat meteen in mijn hart. Binnen een maand kende ik iedereen, en ik wist al vrij snel dat ik meer voor de vereniging wilde doen dan alleen spelen en trainen. Toen ik gevraagd werd om bestuur te doen, twijfelde ik maar een paar seconden. Aan mijn zijde staat een prachtig bestuur dat zich ook even zal voorstellen. Veel leesplezier!


Nienke Vogelzang: Secretaris

E-mail: secretaris@parabool.com

Ik ben één van de vele Nienkes/Nynkes van De Parabool, en dit jaar ben ik secretaris. Na een superleuk jaar waarin ik commissie deed, wilde ik nog meer voor de vereniging gaan betekenen. Hierom besloot ik te solliciteren voor het bestuur. Ik studeer momenteel Computercommunicatie aan de RUG en ik werk bij Belsimpel. Verder korfbal ik al sinds mijn 11e, voorheen bij CKV Sparta in Zwolle, wat ook mijn thuisthuis is. Eerst was ik anderhalf jaar trainingslid bij De Parabool, toen speelde ik nog bij Sparta. Daarna ben ik gevraagd om in het prachtige paars te komen spelen, wat ik nu ook al anderhalf jaar met veel plezier doe.

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de ingaande en uitkomende communicatie van de vereniging, dus mail, whatsapp, bel, stalk mij of stuur een postduif!


Milan Wind: Penningmeester

E-mail: penningmeester@parabool.com

Ik ben Milan Wind, ik ben 19 jaar en kom uit het kleine dorpje Bergentheim dat gelegen is in het oosten van Overijssel. Ik ben op mijn 12e begonnen met korfballen bij KIOS ’45 in Sibculo en heb sinds dit jaar de definitieve overstap gemaakt naar De Parabool na eerst ruim een half jaar trainingslid geweest te zijn. Wat ik zo mooi aan de vereniging vind is dat het heel open is en dat iedereen elkaar kent door hoe klein de vereniging is. Toen ik voor het eerst trainingslid werd voelde ik mij direct al thuis, mensen deden hun best om mij de vereniging te laten zien en mij op mijn gemak te stellen. Ik zit nu in mijn derde jaar van mijn studie Economics & Business Economics aan de RUG en zal binnen het bestuur de taak van penningmeester op mij nemen. Het is leuk dat de taak die ik in het bestuur heb aansluit bij wat ik studeer en daardoor heb ik extra veel zin in dit jaar als bestuur. Ik speel dit jaar in het 6e team van de Parabool, voor mij een mooi punt om te beginnen en hopelijk met mijn spel mezelf in een hoger team te spelen. In mijn vrije tijd win ik graag met bierpong, drink ik uiteraard graag een biertje of twee met vrienden of spendeer ik aan mijn bureau achter mijn laptop.


Astrid Schimmel: Commissaris Intern

E-mail: commissarisintern@parabool.com

Ik ben Astrid Schimmel. Ik zit op dit moment in mijn 3e jaar van de studie Mondzorgkunde. Ik kom uit Gorredijk, een mooi plaatsje in Friesland en daar ben ik met korfbal opgegroeid. Ik heb sinds mijn 5e gekorfbald bij UDIROS. Helaas moest ik een poosje stoppen vanwege een blessure maar in mijn eerste jaar van mijn studententijd ben ik het toch wel gaan missen en ben ik in mijn 2e jaar trainingslid geworden bij De Parabool. Dat heb ik ervaren als zo’n leuk jaar dat ik dit jaar Commissaris Intern mag zijn. Naast korfbal ben ik ook actief bij de organisatie World Servants, waarmee ik graag reizen maak naar ontwikkelingslanden om daar mee te helpen aan de bouw van scholen en ziekenhuizen. Ik speel op dit moment in Parabool 7 en ik kijk ui naar alle wedstrijden en natuurlijk de gezellige thuisspeeldagen!


Stijn de Zeeuw: Lid Technische Zaken

E-mail: technischezaken@parabool.com

Mijn naam is Stijn en ik ben het lid technische zaken dit jaar. In mijn vrije tijd studeer ik Bewegingswetenschappen aan de RUG, maar meestal kun je mij vinden terwijl ik aan het sporten ben. Ik korfbal al sinds jonge leeftijd, maar dit is mijn tweede jaar dat ik in het paarse shirt speel, na een jaar trainingslid geweest te zijn. Ik kom oorspronkelijk uit Tilburg, dus als je mij wil spreken en je weet niet waar ik ben, en je hoort iemand ‘Houdoe!’ roepen, weet je dat je moet gaan rennen omdat ik aan het weggaan ben. Ik ben ook scheidsrechter, dus af en toe kun je me ook op het korfbalveld vinden zonder mijn teamgenoten van De Parabool. Ik ben heerlijk Brabants opgevoed, dus ik houd na de trainingen en wedstrijden altijd van een biertje, en een feestje misstaat mij ook nooit. Aan het eind van elk blok ben ik altijd in de bibliotheek te vinden om toch de extra activiteit van mijn studie te onderhouden, maar ook daar ben ik goed af te leiden met korfbal. Ik heb heel veel zin in dit jaar en hoop met iedereen die dit leest binnenkort een balletje te gooien en een biertje te drinken!

 

Ons algemene e-mail adres is: bestuur@parabool.com

Voor wedstrijdzaken, mail naar wedstrijdsecretaris@parabool.com