Huidig bestuur

Wy brandt los

vlnr.: Raymond de Vries, Lieke de Groot, Wybrand de Vries, Allard Lakerveld, Gerald Kikkert

Het bestuur 2017-2018 bestaat uit de volgende mensen:

Wybrand de Vries: Voorzitter

Hallo!
Ik ben Wybrand de Vries en ik ben 22 jaar oud, geboren in het twentse Almelooo, maar studeer tegenwoordig International Business in Groningen. Met veel plezier woon ik hier nu al 4 jaar en als student ben ik toch het liefst actief bij G.S.K.V. De Parabool. Als voorzitter draag ik deze club een warm hart toe en ben ik elke training en wedstrijddag van de partij! Samen met mijn mede-bestuurders gaan we dit jaar het mooiste jaar van onze studententijd maken, een cliché die elke student wel duizend maal heeft gehoord, maar je kunt je afvragen waar je het anders over moet hebben met die ene tante die je eens per jaar spreekt. In mijn vrije tijd stap ik graag op de racefiets, worden er complete avonden en dagen vrijgehouden voor dat ene fanatieke potje RISK, en drinken we er een op het goede leven!

Contact:
Mail: voorzitter@parabool.com
Telefoonnummer: 0655056163


Lieke de Groot: Secretaris

Hallo allemaal!
Ik ben Lieke de Groot, ik ben 20 jaar oud en daarmee ben ik de jongste van ons bestuur. Ik kom uit het kleine Friese dorpje Oldeholtpade, wat jullie waarschijnlijk beter kennen als ik over SCO begin. Twee jaar geleden ben ik trainingslid geworden bij De Parabool en vanaf dat moment is mijn enthousiasme over de vereniging alleen nog maar gegroeid. Het mooiste aan De Parabool vind ik dat het een kleine vereniging is, waardoor iedereen elkaar kent. Dit jaar ga ik als secretaris van De Parabool door het leven. Notuleren, de administratie bijhouden, contact houden met het KNKV, scheidsrechters regelen en nieuwe leden enthousiasmeren zijn hierbij mijn voornaamste taken. Daarnaast speel ik nu voor het tweede jaar in Parabool 5, top team! Verder doe ik mijn best om zo veel mogelijk van het derde jaar van de opleiding Industrial Engineering & Management te volgen, waardoor ik gelukkig wel gewend ben om met voornamelijk mannen samen te werken. In de kleine hoeveelheid tijd die ernaast studeren en De Parabool nog overblijft, ga ik graag op reis, speel ik veel spelletjes, ben ik altijd in voor een potje beerpong of een avondje chillen op de bank met vriendinnen.

Contact:
Mail: secretaris@parabool.com
Telefoonnummer: 0628804037


Allard Lakerveld: Penningmeester

Hallo allemaal!
Ik ben Allard Lakerveld, kom uit Zwolle en ik ben 22 jaar. Vanaf mijn eerste to mijn negentiende heb ik in Assen gewoond, voordat ik naar Groningen verhuisde om te gaan korfballen bij De Parabool en daarnaast toch ook proberen een studie te volgen. Inmiddels ben ik bezig met de master Industrial Engineering & Management en ben ik dit jaar penningmeester bij de leukste korfbalvereniging.  Als penningmeester zal ik me voornamelijk bezig houden met het innen/betalen van facturen, bijhouden van de administratie, de incasso’s uitvoeren en, last but not least, de inkoop van snoep, fris en bier. Naast de Parabool bezigheden en studie rij ik het hele land door als chauffeur, doe ik graag een potje RISK, Kolonisten, FIFA, basketbal en drink ik een biertje met vrienden.

Contact:
Mail: penningmeester@parabool.com
Telelefoonnummer: 0641190303


Raymond de Vries: Commissaris Intern

I don’t need a man’ zong ik elke dag in het ‘Bible Belt’ gelegen Voorthuizen toen ik ongeveer twaalf jaar oud was. Mijn ouders dachten en hoopten waarschijnlijk hetzelfde bij mijn geboorte 22 jaar geleden. Dat don’t need a man heb ik achter me gelaten (Utrechtse nachten daar gelaten), maar het degelijke nog niet. Ik heb namelijk 2,5 jaar geleden een jongen uit de negende cirkel gevist. Bij het degelijke sluit dan gelijk aan dat ik hoop over een paar jaar een pittoresk huisje in Haren kan kopen na mijn studie geneeskunde. Mijn functie als commissaris intern sluit natuurlijk enorm goed aan op mijn studie. Beetje praten met mensen en hier en daar wat dingetjes rechtzetten. Btw mijn is Raymond de Vries, oftewel Ray. En ja ergens zullen de voorzitter en ik bloedverwanten van elkaar zijn, maar als we mogen geloven zijn we allemaal broeders en zusters.

Contact:
Mail: commissarisintern@parabool.com
Telefoonnummer: 0610327950


Gerald Kikkert: Technische Zaken

Hallo!
Ik ben Gerald Kikkert, de jongste telg van mijn gezin en al de derde Kikkert die de paarse kleuren met trots om zijn schouders draagt. De studie die ik volg is Technische Planologie en van deze studie naar mijn bestuurstaak Lid Technische Zaken is het natuurlijk maar een klein bruggetje.  Samen met de Technische Commissie probeer ik alle spelers en trainers de juiste koers te laten varen om tot vele korfbalhoogtepunten te komen. Scoren is iets wat ik graag doe, maar vooralsnog lukt dit voornamelijk bij 5 jaar oudere vrouwen en beerpongpotjes. In mijn vrije tijd ben ik een fervent Bierproever, Klaverjasser, Fifakoning, Bingewatcher, Kattenoppas en Carnivoor. Verder luister ik graag naar Coldplay, the Backstreet Boys, Spice Girls, Koen Wouda, Lil Kleine, Michel Wuyts, José de Cauwer en Sierd de Vos.

Contact:
Mail: technischezaken@parabool.com
Telefoonnummer: 0611813537

Ons algemene e-mail adres is: bestuur@parabool.com

Voor wedstrijdzaken, mail naar wedstrijdsecretaris@parabool.com