Bruin als dras – Parabool 4

Het was weer zaterdag, de mooiste dag van de week. De Parabool 4 wist, toen het naar elkaar keek. We gaan vandaag heel wat beleven. En Rick die riep, samen strijden en niet alleen. Maar zelfs met dit weer, was dat geen probleem. We gaan alles geven.

Het was de tijd van Dylan en zijn doelpunten. Hij wist na elk doelpunt weer te stunten. Hij scoorde er zeker 8. Het systeem was simpel, een doelpunt als hij schiet. En de scheids van als vanouds, een stuk verdriet (misschien af en toe). Maar we scoorden 3x vaker, dus dat zeiden we dan maar niet…

We waren bruin, als dras, bruin als dras. We waren bruin, als dras. Dat natgeregend was. Bruin als dras.

Deze zaterdag was de mooiste dag van de week. En je wist, als je naar Sveva keek. Hier gaan we heel wat beleven. En Rick die riep, val toch niet op de grond. Maar zelfs met dit advies, viel zij op haar kont. Dus dat was einde wedstrijd, hoewel Nynke dat niet erg vond.

Het was de tijd van Dylan en zijn doelpunten. Hij wist na elk doelpunt weer te stunten. Hij scoorde er zeker 8. Het systeem was simpel, een doelpunt als hij schiet. En de scheids van als vanouds, een stuk verdriet (misschien af en toe). Maar we scoorden 3x vaker, dus dat zeiden we dan maar niet…

We waren bruin, als dras, bruin als dras. We waren bruin, als dras. Tot het 13-16 was… Bruin als dras.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s